DÁMSKÉ VŮNĚ ROKU 2021

I přes pohnutý pandemický rok jsme si některé věci prostě nemohli nechat vzít a dobře padnoucí vůně mezi ně bezpochyby patří. Objevte ty nejlepší z vůní pro ženy!

Pro ženy
Trussardi

Trussardi

parfémová voda
od 1 690 Kč
Další varianty (3)

ITALKA SKRZ NASKRZ

Letošní novinka módního domu Trussardi využívá celou sérii tradičních ingrediencí, kterými evokuje typickou živelnost a krásu italských žen. Svěží mandarinku a sladkou neroli doplňuje levandule (historicky využívaná hlavně v pánských vůních), která je odkazem k silné osobnosti. Omamné duo jasmínového absolutu a jiřiny zakončuje semišový akord, který je neodmyslitelnou součástí DNA této sofistikované značky.

Pro ženy
Giorgio Armani

My Way Intense

parfémová voda
od 2 460 Kč
Další varianty (4)

NOVÁ INTENZITA

Filozofie zůstala stejná, ale intenzita vzrostla. Za vůní totiž stojí myšlenka, že to, kým jsme, je jedinečným mixem všeho, co jsme dosud zažili a viděli. A v duchu této myšlenky vyzývá ženy, aby se nebály objevovat okolní svět. Ve vůni ucítíte novou podobu pomerančového květu z Egypta a absolut jasmínu a tuberózy.

LUXUSNÍ SEN

Poslední interpretace Miss Dior ve stylu „millefiori" je elegantní, smyslná, a přitom mírně troufalá. Ucítíte v ní tóny růže z Grasse, svěží konvalinky a kořeněnou pivoňku zahalenou do pudrového kosatce. Flakon ozdobený žakárovou stuhou z tradičních francouzských dílen zasvěcených haute couture je symbolem luxusu.

Pro ženy
Hugo Boss

Alive

toaletní voda
od 2 750 Kč
Další varianty (2)

OSLAVA ŽIVOTA

Tato vůně zve všechny ženy k oslavě jednoduchých životních radostí – malých okamžiků spojení, pozitivity a štěstí. Živá kompozice jemných a delikátních tónů zanechává ve vůni stopy radostné energie v podobě magnólie, arabského jasmínu, mechu a šalvěje.

Pro ženy
Versace

Dylan Turquoise

toaletní voda
od 1 770 Kč
Další varianty (3)

HŘEJIVÁ VZPOMÍNKA

Ikonická Dylan Turquoise je jako silná vzpomínka na letní dny zalité sluncem a mořem. „Mořská bříza něžně hladí kůži, probouzí smysly a zklidňuje duši," říká Donatella Versace.