DÁRKY PRO MUŽE VAŠEHO ŽIVOTA

Obdarujte svého tátu, partnera nebo třeba syna kosmetikou, která přijde vhod. Nedílnou součástí každého moderního muže je i kvalitní péče a dobře padnoucí parfém.

Dárkové kazety vůní

Dárkové kazety jsou hodnotným dárkem, který navíc vždy kromě vůně samotné zahrnuje i nějaký další produkt v cestovním balení. Pokud si nevíte rady s vhodnou vůní, s klasikou, jakou je třeba Armani či Versace, určitě nešlápnete vedle.

Sprchové gely

Sprchový gel je nepostradatelná klasika, která navíc všem neustále dochází. Zkuste třeba oblíbený sprchový gel 3v1 na tělo, tvář i vlasy se super svěží vůní kořeněného citrónu od značky Cottage.

Pánské parfémy

Každý muž chce své ženě dokonale vonět, a proto není vůbec od věci se do volby parfému zapojit. Respektujte ale vždy partnerův vlastní vkus a nechte se jím inspirovat při volbě nové vůně. Pokud si nevíte rady, navštivte naši nabídku Jen za 890 Kč, která obsahuje světové bestsellery s mimořádně výhodnou cenou.

Vůně do auta

Pokud nechcete volit příliš osobní dárek, ale chcete obdarovaného opravdu potěšit, vůně do auta je ta pravá volba. Na výběr je ze dvou variant, které se vždy uchycují do ventilátoru a jejich kvalitní vůně vydrží v interiéru vozu až 3 měsíce.

Deodoranty

Osobní věc, kterou ale potřebuje každý. Zkuste sladit vůni deodorantu s parfémem a oblíbená vůně bude provázet obdarovaného po celý den.

Manikúry Kellerman

Nepostradatelnou vizitkou každého muže jsou i jeho ruce. Manikúry Kellerman s nůžtičkami a dalšími pomůckami z pravé solingenské oceli jsou téměř doživotní investicí, kterou ocení každý muž, kterému není jeho vzhled úplně lhostejný. Do 31.12. 2021 je navíc pořídíte i s příjemnou slevou 25 %.

Holení a péče o vousy

Ať už se holí každý den nebo si pěstuje vousy, vhodná kosmetika může výsledek výrazně ovlivnit. Zvolte kvalitní pěnu nebo gel na holení a následnou péči v podobě lehkého krému a balzámu na pleť.

Péče o pleť

Péči o pleť muži obecně příliš neřeší anebo řeší, až když je pozdě. Únavě a nadměrným dávkám stresu však nečelí jen ženy, proto, pokud se každodenní shon začíná vpisovat do tváře vašeho partnera, nečekejte a naložte mu kvalitní pleťový krém. Je to sice základ, ale při pravidelném používání uvidíte pocítíte brzy zlepšení.