DOPŘEJTE SI BÝT VŽDY SAMA SEBOU

Letos v srpnu se na trhu objevila nová dámská květinová vůně Paradoxe od značky Prada. Hlavní myšlenkou tohoto parfému je podpora mnohorozměrnosti ženské osobnosti. Tato idea je schovaná pod sloganem „Nikdy stejná, ale vždy sama sebou"

Za tímto hlavním mottem stojí prostý fakt, kdy každá žena je v průběhu dne vystavena různorodým situacím, které odhalí celou paletu jedinečných rysů osobnosti. Je tedy jedno, pokud zrovna spěcháte do práce, dáváte si odpolední piknik v parku nebo trávíte večer s přáteli, důležité je být VŽDY SAMA SEBOU!

VĚHLASNÉ INGREDIANCE ZNOVU VYPLOUVAJÍ NA POVRCH

U parfémové vody Paradoxe můžete pocítit geniální práci mistrů parfumérů pod kreativním vedením Miuccie Prady a Rafa Simonse. Využití neodkrytých aspektů neočekávaných ingrediencí, které vám odkryjí nové smyslové zážitky. Je intimní realizací jedinečného propojení rozměrů tak, aby sladili nadčasovost a avantgardu, přirozenost a inovaci. Dominantní tóny neroli a jasmínu doplňují zářivé tóny kytice bílých květů, které se dál prolínají s avantgardním čichovým podpisem akordů Ambrofix™ a Serenolide™, aby vůni dodali jemnou, ale trvalou stopu vedenou energickou hřejivostí.

NEZAŠKATULKOVATELNÁ PRADA ŽENA

Při přemýšlení, kde by měl být hlavní tváří vůně Paradoxe, bylo jasné, že to musí být někdo, koho nelze zarámovat nebo zaškatulkovat. Tuto podmínku senzačně splňuje ikonická Emma Watson – herečka, režisérka, aktivistka a silná osobnost, zkrátka žena, kterou není možné definovat jedním slovem. Emma využívá svůj vliv způsobem, který rozhodně inspiruje a motivuje publikum všech věkových kategorií nebo pohlaví: ztělesňuje rušivého, obklopujícího ducha nové vůně Prada pro ženy. Emma si zároveň při natáčení videoklipu odbyla svůj premiérový režisérský debut. I to naznačuje, jak je jí myšlenka značky a vůně Prada tak blízká.

NEČEKANÁ HARMONIE PROTIKLADŮ

Paradoxe, název utvořený z anagramu slova Prada, je ze své podstaty hravý a vyjadřuje záměr přehodnocovat a přetvářet, což zcela souzní se zvídavým duchem značky Prada. Prostřednictvím dynamického dialogu všech dimenzí, který ženu činí tím, kým je. Jedná se o výzvu k novému vymezení vztahu, který žena cítí k sobě samé. Podstatou paradoxu je klást si otázky, spojovat protichůdné prvky a odhalovat hlubokou pravdu. Prada Paradoxe je pomalé odhalování doprovázené dlouhým zamyšlením, nadšené přijetí holistického přístupu, kde má souhra všech částí nepředstavitelnou sílu.