ITALSKÁ KRÁSA

18.02.2020

Vítejte ve světě hravých barev, jiskřivých nápadů a hlavně radosti – ve světě dekorativní kosmetiky NAJ OLEARI BEAUTY!

Jedna z nejoblíbenějších

italských značek, která již od svých počátků v 80. letech sází na originální pestrobarevné látky a vzory často inspirované přírodou, které se kromě oděvů a doplňků prolínají i v sekci vůní a make-upu. Cílem NAJ OLEARI BEAUTY je navrhovat takovou kosmetiku, ze které si budete s radostí vybírat a s potěšením ji používat.

Protože Italky dobře vědí, jak důležitá je péče o pleť, obsahují všechny produkty na tvář aktivní ingredience – extrakt ze zmijovce indického, známého též pod názvem Konjac, bambucké máslo, výtažek z květů voskovky masité a olej z kamélie japonské. V produktech na oči je obsažen sezamový olej, výtažek z černé růže a plodu dubu a především zklidňující heřmánek. O rty pečuje navíc blahodárný arganový olej a extrakt z manga a o ruce včetně nehtů zase avokádový a mandlový olej.

Tvář NAJ OLEARI

Česká vicemiss 1998 ALENA ŠEREDOVÁ zapustila v Itálii svoje kořeny a stala se miláčkem tamního publika, které podlehlo její slovanské kráse. Značku NAJ OLEARI si v Itálii oblíbila natolik, že se stala její tváří, díky čemuž ji nyní přiblíží ženám u nás.

"Pro produkty NAJ OLEARI jsem se poprvé nadchla v milované Itálii a nyní, když značka konečně přichází na český trh, mohu doporučit svůj oblíbený Blooming BB Foundation s SPF 15, díky kterému je pleť vyživená a dokonale sjednocená. Společně s Luminous Perfection Bronzer dodává mé pleti zářivý a opálený vzhled."

Denní líčení podle NAJ OLEARI