JAK SPRÁVNĚ NANÁŠET VŮNI?

Máloco o vás prozradí během několika vteřin více než vaše vůně. Je to osobní podpis, kterým ukazujete, kdo jste. Je to totiž vaše nesmazatelná vonná stopa. Níže vám ukážeme několik tipů, jak vůni používat tak, aby na vás vydržela co nejdéle.

PULZNÍ MÍSTA

Vůni nanášejte na těle tam, kde nejvíce proudí krev. Jsou to takzvaná pulzní místa, která máme na krku, na pokožce za ušima, v loketní a podkolenní jamce, na spáncích, ve výstřihu nebo na vnitřní straně zápěstí, ty po nanesení vůně netřete o sebe, některé obsažené složky byste proto neucítili, ale nechte ji přirozeně rozvonět.

ČEMU SE VYVAROVAT

Abyste si nepoškodili své oblíbené oblečení nebo šperky, vůni aplikujte vždy na holou kůži. Parfémy mohou zanechávat trvalé skvrny na látkách, a také mohou reagovat s kovy či poškodit pravé perly. Vyvarujte se také nanášení vůně na vlasy, obsahují totiž alkohol, který vlasy zatěžuje, vysušuje a ničí je. Pokud však toužíte po provoněném účesu, zkuste například vlasové mlhy. Stejně tak buďte opatrní na suchou pokožku, vůně by ji mohla ještě více podráždit.