LETNÍ LÍČENÍ PODLE GOSH

Hlavní pozornost se podle dánské kosmetické značky  GOSH upíná k obočí.
Laminace", která je jedním z největších trendů posledních sezón, už není výhradní záležitostí kosmetických salónů, ale můžete si ji dopřát z pohodlí domova a za zlomek ceny.

S produktem Brow Lift Lamination Gel, který v dánské drogistické síti Matas překonal všechny prodejní rekordy, to půjde snadno. Navíc má známku Allergy Certified, takže je i přes výrazný dlouhotrvající efekt šetrný.

GOSH COPENHAGEN

Strobe´N Glow Kit

paletka tvářenek
od 559 Kč
Další varianty (2)

TROCHU BRONZU

Kvůli absenci slunečních paprsků Dánky s oblibou sahají pro bronzujících produktech. Tvarující a bronzující kit je proto hitem, který vám dodá tvary i přirozené opálení.

GOSH COPENHAGEN

Brow Lift Lamination Gel

gelová laminace obočí
349 Kč

LAMINACE

Trend, při kterém se chloupky vyčesávají směrem nahoru a pak se silně fixují. Obočí je potom snadno upravitelné a tvar přesně definovaný. Produkt obsahuje čirý gel a dva hřebínky s kartáčkem.

GOSH COPENHAGEN

Just Click It! Mascara Water Resistant

řasenka water resistant
329 Kč

NA JEDEN KLIK

Oblíbená expresní řasenka je nyní ve variantě „water resistant", což znamená, že odolá slzám, vlhkosti i otěru o víčka, přesto ji můžete snadno odlíčit běžným odličovačem.

SLEVA 65%
GOSH COPENHAGEN

Soft’n Tinted Lip Balm

tónovaný balzám na rty
od 279 Kč
Další varianty (5)

HEDVÁBNÉ RTY

Nový tónovaný balzám je přesně to, co vaše rty v horkých dnech potřebují. Lehkou barvu, pečující složení, vyplňující efekt díky látce Wakapamp, a především ochranný faktor.