LETNÍ LÍČENÍ PODLE NAJ OLEARI

01.08.2022

Cherry Dream je  přírodou inspirovaná kolekce dekorativní kosmetiky, která nabízí přirozenou krásu ve spojení s aktuálními módními trendy a bez kompromisů. Ústředním motivem jsou třešně – pro NAJ OLEARI ikonické plody syté barvy ve svěžím pojetí. Kromě toho se produkty vyznačují šetrností k životnímu prostředí - složení je veganské a jejich obaly jsou vyrobeny z dlouhodobě udržitelných zdrojů, jako např. celulózová vláknina či recyklovaný plast.

SLEVA 30%
Naj-Oleari

Sun Kissed Baked Bronzer

přírodní bronzer
od 504 Kč
Další varianty (2)

ROZJASŇUÍCÍ BRONZER

Přírodní složení pro přirozený, přesto zdravím zářící vzhled. Obsahuje speciální směs avokádového oleje a pudrových částeček k regulaci mazu a jemnou vanilkovou vůni.

SLEVA 30%
Naj-Oleari

Everyday Blush

rozjasňující tvářenka
od 455 Kč
Další varianty (2)

TVÁŘENKA DO RUKY

Lehká krémová tvářenka v praktickém obalu, díky kterému ji můžete kdykoli použít. Textura je obohacená o avokádový olej a máslo z divokého manga pro hydrataci a zjemnění, přesto skvěle drží.

SLEVA 30%
Naj-Oleari

Eyeshadow Pallete

paleta očních stínů
od 518 Kč
Další varianty (2)

HRAVÁ PALETKA

Čtveřice skvěle sladěných stínů s matnými i lehce rozjasňujícími efekty pro líčení podle aktuální nálady. Textura je obohacená o marakujový olej a antioxidanty pro péči.

SLEVA 30%
Naj-Oleari

Natural Touch Lipstick

saténová rtěnka
od 406 Kč
Další varianty (3)

DOTEK PŘÍRODY

Rtěnka s hedvábným efektem a odolným, přesto šetrným složením bohatým na přírodní složky jako například makadamový olej či olej z pižmové růže. K dostání ve třech odstínech.

JAK VYPADÁ TENTO LOOK NA BLONDÝNĚ?