LOOK PODLE LANCÔME

Objevte úžasný look podle Lancôme oslavující přirozenou ženskou krásu. Jana Lhotová, national make-up artistka značky Lancôme nám prozradila své oblíbené produkty spolu s tipy, jak je používat.

 

„Kariéře profesionální vizážistky se věnuji téměř 10 let a za tu dobu jsem nalíčila mnoho tváří. Musím ale říci, že čím déle tuto práci dělám, tím větší respekt a pokoru k ní mám. Asi nejvíc mě baví fakt, že každá tvář je jiná, každá žena je jiná osobnost a stále je, co se učit a zkoušet. Pro značku Lancôme pracuji již 5 let. Za tuto příležitost jsem nesmírně vděčná a jsem ráda, že mohu být součástí něčeho tak krásného jako je právě tato značka. Ztotožňuji se s jejími hodnotami i stylem líčení. Přirozená ženská krása je něco, v čem vidím naplnění a smysl mé práce."

říká Jana Lhotová, national make-up artistka značky Lancôme

Lancôme

Advanced Génifique

pleťové sérum
od 2 800 Kč
Další varianty (3)

SÉRUM

Nejprodávanější sérum Advanced Génifique je prvním důležitým krokem zkrášlovací procedury. Cílí na hlavní atributy mladistvé pleti: texturu, jemné linky, vrásky, jas a čistý vzhled. Obsahuje komplex 7 patentovaných pre a probiotických frakcí upravených tak, aby dodávaly pleti důležité esenciální látky.

Lancôme

Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20

denní krém
2 880 Kč

KRÉM

Denní krém Rénergie Multi-Lift s extraktem z lněného semínka, který poskytuje trojnásobnou účinnost: redukuje jemné vrásky – pokožka je pevnější – tmavé skvrny jsou méně viditelné.

Lancôme

Teint Idole Ultra Wear SPF15

make-up
od 1 730 Kč
Další varianty (10)

MAKE-UP

Teint Idole Ultra Wear má dlouhou výdrž s vysokým krytím bez zatížení. Perfektně přilne k pleti a vydrží až 24 hodin.

TIP

Make-up můžete smíchat s kapkou séra pro lehké krytí a projasnění.

ŘASENKA

Ikonická řasenka v nové variantě Hypnôse L'Absolu de Noir dodá vašim řasám až o 30 % intenzivnější pigmentaci oproti klasické Hypnôse, aniž by ubrala na objemu. Pro dokonale oddělené, natočené a až 7x výraznější řasy.

TIP

Před na nanesením řasenky aplikujte podkladovou bázi Cils Booster XL pro ještě rafinovanější objem a efekt prodloužených řas.

Lancôme

Cils Booster

primer pro zkrášlení řas
1 030 Kč
Lancôme

Hypnôse L'Absolu de Noir

extra černá objemová řasenka
1 090 Kč
Lancôme

L'Absolu Rouge Intimatte

krémová matná rtěnka
od 1 320 Kč
Další varianty (15)

RTĚNKA

První krémová matná rtěnka od Lancôme, která poskytuje nekompromisní výsledek kombinující jemný matný efekt a pohodlí. Zároveň zanechává pocit nahých rtů.

TIP

Začněte uprostřed horního rtu směrem do stran, pokračujte spodním rtem od jednoho koutku k druhému. Potom přirozeně vpracuje a přebytek barvy jemně vklepejte na tváře.