OD HLAVY AŽ K PATĚ: KÚRY, NA KTERÉ JE TEN PRAVÝ ČAS

20.04.2020

Pokud je na situaci posledních týdnů snad něco pozitivního, pak je to fakt, že řada z nás má díky karanténě více času sama na sebe.

Přestali jsme cestovat, celkově jsme zpomalili a večery trávíme více méně doma.

Zkuste tento čas využít k osobnímu rituálu, který vyžaduje pravidelnost, protože právě teď je to snazší než kdy dřív!

Na sociálních sítích se to jen hemží praktikováním jógy, konzumací potravinových doplňků a tvorbou všemožných dekorací a her pro děti. A my k tomu přidáváme několik tipů, jak díky intenzivní kúře zkrášlit svoji pleť, tělo nebo třeba řasy!

NA ZDRAVÍ

Malinna Elixir Mint je potravinový doplněk na bázi přírodních extraktů a organických esenciálních olejů a přesný výčet všech jeho funkcí by vydal na dlouhou esej.

Za jeho tvorbou stojí pan Jaroslav s dcerou Dominikou, kteří věří, že i s minimem produktů lze zářit zdravím.

Obrovské oblibě se nejspíš těší i proto, že z něj lze vytvořit několik typů očistných kúr, můžete jej aplikovat samostatně, v čaji jako součást celodenního pitného režimu a mohli bychom pokračovat dál... vše potřebné se dozvíte po kliknutí na obrázek.

Při pravidelném užívání napomáhá ke zvýšení imunity a regeneraci organismu, což se zejména v této době hodí.

NOVÉ ŘASY

Zákaz služeb nám všem tak trochu nabořil plány, pokud se zkrášlovacích procedur týká, a svoje o tom ví i majitelky umělých řas. Pokud se ale rozhodnete zkusit tuto přibližně měsíční kúru, můžete si být jisté, že po jejím skončení vás už žádné „doplnění" nečeká. Sérum na podporu růstu a celkové posílení řas se aplikuje jednou denně (ideálně večer) na odlíčené řasy (ke kořínkům, jako byste si chtěla namalovat linku).

V jeho složení najdete dva velmi účinné komplexy látek, které narozdíl od konkurenčních produktů neobsahují hormonální složky. Sérum tak pomáhá budovat skutečně husté a pevné řasy, které lze snadno nalíčit a upravit, nikoli pár extrémně dlouhých řas, které po čase pro svoji tíhu vypadnou.

Jediné, co je třeba udělat, je skutečně pravidelná každodenní aplikace. Výsledky jsou individuální, ale už po prvních třech týdnech zaznamená většina uživatelek změnu, po 4 týdnech je změna viditelná u všech. Při prvních aplikacích séra můžete ihned po nanesení pociťovat lehké šimrání nebo štípání, to proto, že sérum pracuje ve vlasových folikulech. Tento pocit po chvíli odezní a s pravidelnou aplikací odezní úplně.

BOHATÁ HŘÍVA

Vypadávání vlasů je poměrně nepříjemná záležitost, která může nastat z různých důvodů a na kterou se přímo specializuje americká značka DS LABORATORIES.

Ta nabízí jednu z nejsilnějších a nejúčinnějších formulí na trhu, která kombinuje různé aktivní složky včetně blokátorů dihydrotestosteronu (DHT), ketokanolu a kofeinu.

Pro účinnou kúru se doporučuje velmi intenzivní ošetření produkty až 5krát týdně, po 90ti dnech uvidíte skutečné rozdíly.

Celá kúra zahrnuje šampon, kondicionér a jedno ze dvou intenzivních sér. Pokud ale nechcete nebo nemůžete investovat do celé sady hned najednou, doporučujeme začít šamponem.

NA MINIMUM

O účincích probiotik jsme tu už několikrát psali, ale nedá nám to ani teď, protože jestli je opravdu nějaká kúra, kterou musíte v 21. století vyzkoušet, je to právě revoluce v podobě minimalistické péče o pleť (a celé tělo).

Probiotický sprej obsahuje pouze ty „správné" bakterie, které našemu tělu díky nadměrnému užívání kosmetických přípravků často chybí, a díky jejich aplikaci navrací kůži do rovnováhy a startují tak její přirozené schopnosti.

Sprej můžete použít na široké spektrum běžných kožních problémů, ale také jako prevenci a „očistnou" kúru. Balíte se na delší dobu na chatu či venkov mimo domov a nechcete s sebou stěhovat i celou kosmetickou skříňku? Tak to je přesně ta správná chvíle! Sbalte si probiotický sprej a k němu přidejte jeden univerzální hydratační krém pro všechny případy.

Zapomeňte na tuny chemických přípravků a dejte svojí kůži prostor se v klidu nadechnout. Na sociálních sítích se objevují zprávy nejen ze strany světových topmodelek o tom, jak se jim v době „no make-up" neuvěřitelně zlepšuje pleť, tak to zkuste podobně a dopřejte jí nádech a výdech s minimem umělých přísad a s probiotiky v čele.

LYMFATICKÁ MASÁŽ

Pokud rádi cvičíte a svoje tělo dále zdokonalujete s pomocí nejrůznějších ošetření, wellness či lymfatických masáží, můžete chybějící péči nahradit domácím spa od MARGARET DABBS. Ta je nepsanou královnou manikúry a pedikúry, což dokazuje i fakt, že mezi její klienty patří vrcholoví sportovci, členové královských rodin i světové celebrity.

Svatým grálem je černá maska pro celé nohy s aktivními rostlinnými oleji, které tonizují pokožku, zmírňují otoky a vytváří podobný efekt jako při lymfatické masáži.

Poté  aplikujte na nohy zpevňující sérum ze stejné řady. Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme tuto kúru provádět 2 – 3x týdně.

Pro maximální výsledky zařaďte do svého rituálu i  peelingrozjasňující sprej na dolní končetiny.