PIGMENTOVÉ SKVRNY A JAK NA NĚ

Jednou z partií, která snadno odhalí náš skutečný věk, jsou dlaně. Jejich hřbety se i při krátkém pobytu na slunci rychle opálí a od určitého věku se na nich objevují nevzhledné pigmentové skvrny. Zákaznice často přicházejí, až když jsou skvrny opravdu viditelné, jejich vzniku se dá ale snadno předejít.

ZÁKLAD JE PREVENCE

Více než 80 % projevů stárnutí, jako jsou drobné linky, hluboké vrásky, pigmentové skvrny či ztráta jasu, způsobuje UV záření a znečištění. Především máme na mysli UVA paprsky, které představují naprostou většinu slunečního záření a které jsou tu s námi po celý rok. Odborníci se jednohlasně shodují, že vhodná UVA ochrana by měla být součástí vaší celoroční péče. Zkuste novinku od britské značky BLOOM AND BLOSSOM - omlazující krém na ruce s příjemnou texturou, vůní a SPF.

Více než 80 % projevů stárnutí způsobuje UV záření a znečištění.

PROTI SKVRNÁM

Pokud už jsou skvrny viditelné, existuje řada krémů, které si s nimi poradí. Například kašmírový výživný krém od MATIS obsahuje flavonoidy z citrónového extraktu, které pomáhají redukovat produkci melatoninu, a tím předchází vzniku skvrn, zázračný krém od JUVENY zase sází na exkluzivní kyselinu hyaluronovou s bělicím účinkem a super omlazující krém od DR. BARBARY STURM bojuje se skvrnami pomocí silného extraktu z sedmikrásky.

TIP

Na pozoru se musí mít všichni, kteří tráví zejména v poledních hodinách delší dobu na slunci – například maminky na procházce s kočárkem či zahradnice. V těchto případech sáhněte po extra vysokém faktoru, který chvíli vydrží. Kvalitní produkty za přijatelnou cenu má značka PIZ BUIN.