PRO TY NEJZÁŘIVĚJŠÍ OKAMŽIKY

20.12.2019

S příchodem zimy intuitivně saháme po těžších a intenzivnějších vůních. Zkuste na to jít letos jinak a vyberte si některou z variací léty prověřených stálic, které překvapí svojí pomyslnou lehkostí. Jiskřivé a štěstím zářící kompozice s květinovými tóny v sobě skrývají ryzí ženskost, odhodlání a sílu, které podtrhnou vaše přednosti a udělají z vás nepřehlédnutelnou královnu večírku.

KRÁLOVNA VŠECH KVĚTIN

Když byla v roce 2016 poprvé prezentována vůně Rose Goldea coby pocta ženskosti, hlavní roli v ní sehrála královna květin – růže. Tento symbol nadčasovosti, svůdnosti a sebedůvěry nyní nabývá v rukou Alberta Morillase zcela jiného rozměru, který dosud nikdo nikdy nezažil. Od poupěte připraveného k rozvití přes ušlechtilost bulharských růží až po čerstvé okvětní lístky, které vydávají nejomamnější vůni. Odkazem k tradicím slavného klenotnického domu je prstenec ovíjející hrdlo flakónu inspirovaný ikonickým hadím motivem Serpenti.

 

ŽENSKY NĚŽNÁ

Nová, ještě niternější vůně L´Eau je variací na původní Chloé Rose z roku 2008 z dílny Michela Almairaca. Složení je obohaceno o živoucí magnolii a větvičník, který jí dodává svěžest a přináší botanický charakter. Jejím ústředním motivem je příběh zářící ženy s otevřenou myslí, která se nenechá svázat konvencemi. Něžnou tvář jí propůjčila americká herečka Haley Bennett.

GURMÁNSKY SLADKÁ

Nová Daisy Love Eau So Sweet spojuje neodolatelně návykovou podstatu klasické Daisy s nečekaně vzdušnou svěžestí. Hlavu vůně otevírá brilantní žlutá malina, která se prolíná s jiskřivou bergamotkou a kandovaným ostružiníkem moruškou. Květinové srdce snoubí tóny jasmínového nektaru a okvětních lístků sedmikrásky. Základ prohlubuje cukernatá nóta pižma a kombinace bílého kosatce s dřevem.

PLNÁ RADOSTI

Je jako květinová exploze, radostná a neskonale krásná! Parfemář François Demachy dodal této verzi JOY by Dior na smyslnosti s pomocí dřevitých tónů, a pozvedl tak původní květinový buket z růže stolisté z Grasse a jasmínu na ještě intenzivnější zážitek. Vůně v barvě ruměnce je stejná jako ta, která se objeví na tváři s návalem potěšení a radosti.