PRVNÍ JARNÍ KVÍTÍ

06.04.2021

Příchod prvních teplých dnů, posun času i oslavy Velikonoc nám v posledních dnech jasně naznačili, že nejvyšší čas vyměnit těžkou hřejivou vůní za svěží jarní právě nastal. Jestli i vy s příchodem slunečních paprsků podvědomě cítíte, že je třeba sáhnout po jemnější variantě s květinovým nádechem, nechte se inspirovat naším výběrem jarních novinek vůní.

RADOST ZE ŽIVOTA

Úspěšná původní varianta parfémové vody Alive dostává svěží nádech a nový rozměr ve variantě toaletní vody. Je to směs živých a veselých tónů s nádechem květů magnólie a arabského jasmínu. Přesto zůstala vůně dostatečně ženská a sofistikovaná.

PUGET Z RŮŽÍ

Pro ty, kdo milují růže, je tato vůně opravdovým skvostem. Přeneste se na nekonečné pole květin ve francouzském Grasse, které právě rozkvétá a voní skutečnou hojností růží. Ta je doplněna o svěží citrusovou rosu, která dodává celé kompozici na jiskřivosti a svěžesti. Ikonické růže z Grasse se skutečně pěstují na těchto polích a každý rok se v květnu sklízí ručně a v souladu s tradicí, aby se zachovaly všechny vlastnosti této vzácné a jemné květiny. V nabídce je nově 150 ml flakon i 20 ml Roller-Pearl, díky kterému můžete mít vůni snadno a neustále při ruce.

MAKOVÁ VÍLA

Květinový buket tentokrát ne z růží, ale z vlčího máku, je už tak trochu symbolem značky Kenzo. Pro všechny, kteří tuto typickou vůni zbožňují, je nyní v nabídce flakón ve speciální sběratelské edici. Květinové tóny vlčího máku doplňují dřevité tóny mandlového dřeva, které zkomponovali mistři parfému Alberto Morillas a Dora Baghriche.

POCIT ŠTĚSTÍ

Štěstí je více než pocit – je to aura světla, které kolem nás září. A Lancôme ve své Sluncem prosvětlené novince s mandarinkou, pomerančovými květy a jasmínem vybízí k oslavě těch nejběžnějších okamžiků, které v nás pocity štěstí vyvolávají. Kdybyste na její poslání náhodou zapomněli, nebojte, zářivý flakón s holografickými odlesky, které nápadně evokují sluneční paprsky, vám jej ihned připomene