ŘASENKY (NEJEN) NA LÉTO

Chcete od řasenky maximální natočení? Výrazný objem? Prodloužení? Nebo hledáte voděodolnou řasenku, se kterou můžete bez obav vyrazit k vodě?
Ať už preferujete jakoukoliv řasenku, právě nyní ji zakoupíte s 20% slevou ve Festivalu péče a líčení! Při výběru se můžete inspirovat naším srovnáním 4 řasenek Naj Oleari.

Naj-Oleari

Click on Me Waterproof Mascara

voděodolná řasenka
680 Kč

Nová voděodolná řasenka

si poradí s vodou, potem, vlhkostí a se slzami. Směs přírodních vosků zajistí dlouhotrvající fixaci, řasenka nezanechává šmouhy a zůstává dokonale rozprostřená na řasách. Extra černá textura v kombinaci s kartáčkem kónického tvaru dodá objem, zvýrazňuje a odděluje řasy. Moderní obal snadno otevřete pomocí jednoduchému „klik systému".

Naj-Oleari

Marvelous Curl Mascara

řasenka pro efekt natočených řas
680 Kč

Speciálně zakřivený tvar kartáčku

umožňuje maximální natočení a vytvarování řas. Kopíruje jejich tvar, zvýrazňuje je a prodlužuje. Oči jsou ihned více otevřené a extrémně svůdné. Přizpůsobivá, intenzivní barva promění vaše řasy na zářivé a lesklé.

Naj-Oleari

Click on Me Extra Volume Mascara

řasenka pro mimořádný objem a délku
680 Kč

Klikni a je to!

Inovativní „klik systém" otevírání je snadný, rychlý a umožní efektivně nanést vaši oblíbenou řasenku. Kartáček ve tvaru přesýpacích hodin vytváří výrazný objem a zároveň řasy prodlužuje.

Naj-Oleari

Wear The Volume Mascara

řasenka pro výrazný objem
680 Kč

Bestseller značky NAJ OLEARI

je panoramatická 3D řasenka, pro výrazný, zvětšující objem. Krémová textura spolu s unikátním kartáčkem garantují zvětšení objemu řas až o 152 %. Vlákna kartáčku oddělují, modelují a výrazně prodlužují řasy. Díky extra černým pigmentům vaše oči okamžitě vypadají hlubší a výraznější.