SEZNAMTE SE – SUPRA LIFT & CURL

16.08.2021

Francouzská značka CLARINS je ukázkovým příkladem toho, jak dokonale spojit prémiové produkty pro líčení, které jsou zároveň šetrné a vždy obsahují maximum pečujících a inovativních složek. Její nový look je celý o podtrhnutí přirozené krásy našich očí.

Clarins

Lift & Curl Mascara

řasenka
830 Kč

A protože líčení očí stojí a padá na kvalitní řasence, uvádí značka zcela novou řasenku, kterou vám můžeme nyní představit v exkluzivní předpremiéře!

KOUPIT

ODZBROJUJÍCÍ POHLED

V duchu hesla „make-up navržen jako péče" byla stvořena unikátní řasenka nabízející efekt natočených řas, jaký by člověk očekával od profesionální natočení v salonu, jen s tím rozdílem, že nemusíte opustit domov. CLARINS do této formule, která pomáhá „otevřít" oči, směřoval všechny odborné znalosti z oblasti péče o pleť.

NĚCO JAKO RŮSTOVÉ SÉRUM

72 % žen se shoduje, že po 28 dnech pravidelné aplikace zůstávají jejich řasy natočené i bez toho, aniž by použily řasenku. Je to vůbec možné? Ano, stačí se pouze zblízka podívat na složení této řasenky, která je skutečným průkopníkem a přináší dokonalý průnik mezi péčí a make-upem. Lash Lifting Komplex je směs cukrů z lněných a chia semínek, která přirozeně zlepšuje natočení a tvar řas, Lash Boosting Komplex naopak viditelně prodlužuje a posiluje řasy. Spojením těchto dvou látek docílíte efektu podobného při užívání séra na řasy. Aplikací této řasenky však výrazně ušetříte čas a spojíte příjemné s užitečným.

VÝRAZNÝ LOOK BEZ KOMPROMISŮ

Pokud se obáváte, že jde mimořádně pečující složení na úkor líčení, jste na omylu! Řasenka obsahuje kromě pečujících složek intenzivní voděvzdorné černé minerální pigmenty, které se po nanesení nehnout ani o milimetr, a vosk z květů hořkého pomerančovníku, který řasy obalí, zkrášlí a natočí. A pozadu nezůstává ani kartáček – jeho dokonale tvarované křivky mají jemná a hustá vlákna, která obejmou každou řasu. Kartáček má jedinečné duté jádro pro nanesení správného množství řasenky a jeho zaoblená špička pokryje každou řasu od kořínku až ke konečku.

DOTÁHNĚTE TO K DOKONALOSTI

Že jste ještě neměli s produkty CLARINS tu čest? Nevadí, vybrali jsme pro vás alespoň tři z nich, které rozhodně stojí za to vyzkoušet a vy tak završíte celý look několika snadnými kroky.

Clarins

SOS Primer

podkladova báze
990 Kč

ZÁŘIVÁ PLEŤ

Vyzkoušejte třeba kvalitní podkladovou bázi SOS Primer, který jemně rozjasní pleť. Je dobré nechat podkladovou bázi vždy chvíli vstřebat a teprve poté nanášet make-up.

Clarins

Everlasting Concealer

korektor
od 870 Kč
Další varianty (5)

DOKONALOST SAMA

Pokud potřebuje tvář zdokonalit, máte kruhy pod očima nebo nějaký ten pupínek, vsaďte na korektor Everlasting Concealer, který můžete použít i jako podkladovou bázi pod oční stíny či samostatně pro sjednocení odstínu pleti očních víček.

Clarins

Lip Perfector

balzám na rty
od 550 Kč
Další varianty (4)

ZDRAVÉ RTY

Rty by neměly nikdy zůstat suché a bez života, to vám potvrdí každá Francouzka! Oblíbený balzám na rty Natural Lip Perfector sedí opravdu všem a díky jeho příjemnému složení ho na rtech ani neucítíte. Na výběr je několik odstínů, pro lehké tónování a podtržení očí doporučujeme použít odstín 19 Intense Smokey Rose.