ŠTĚSTÍ JE STAV MYSLI

17.03.2021

Mezinárodní den štěstí připadá na 20. března a letos se bude slavit již podeváté. Svátek, který v létě roku 2012 vyhlásila organizace OSN, má za cíl nejen připomínat jednu z nejdůležitějších potřeb nás všech, pocit osobního štěstí, ale také upozorňovat na potřebu rovnováhy mezi celosvětovým hospodářským růstem a jeho dopady na společnost.

V uplynulých devíti letech ještě nikdy neexistovalo tolik důvodů k tomu, abychom si štěstí připomínali, hýčkali a oslavovali ho, jako právě v těchto dnech. Pohlížejte na štěstí jako na stav mysli, ke kterému se musí každý sám v sobě dobrat. Snažte se najít kouzlo v každodenních banalitách a nastavte si drobné rituály, které zklidní vaši mysl a pomohou vám si uvědomit ty skutečné hodnoty. Z naší nabídky jsme vybrali 4 produkty, které k tématu štěstí mají co říct.

SLEVA 30%
Pilō

TRANQUILIO | Relaxing Aura

Interiérový parfém
1 749 Kč

KLIDNÁ MYSL

Jako na zavolanou představila značka Pilō hned v úvodu letošního roku kolekci interiérových parfémů na bázi aromaterapie, které doplňuje pro každou vůni speciálně vytvořený hudební playlist. Tento tandem vám pomůže nalézt ztracenou harmonii a uvést duši do absolutního klidu. Ve složení vůně Tranquilio Relaxing Aura najdete středomořský bergamot, který je známý pro svou schopnost zvýšit hladinu serotoninu a dopaminu, které stimulují pocit pozitivní nálady, a sladkou levanduli, která posiluje nervový systém. Naneste vůni na polštář a pár stříknutí rozprašte jen tak po místnosti, naskenujte kód, nalaďte hudbu a nechte se unášet.

Waterdrop

Waterdrop ZEN (Citrónová tráva, karambola, bílý čaj)

microdrink 12 kapslí
229 Kč

DUŠEVNÍ ROVNOVÁHA

Nádech, výdech... Zklidnit svoji mysl v těchto dnech je obtížnější než kdy předtím, a možnosti, jak upustit ventil, třeba při sportu, jsou momentálně velmi omezené. Osvěžte se proto nápojem s pečlivě vybranými ingrediencemi, který podporuje správný pitný režim a je šetrný k životnímu prostředí. Harmonická kombinace karamboly, bílého čaje a citrónové trávy skvěle osvěžuje a výborně chutná, aniž by byla příliš sladká. Mix vitamínů C, B7 a B9 přispívá k normální funkci imunitního systému, dodává tělu energii a celkovou vitalitu.

Pro ženy
Lancôme

La Vie Est Belle Soleil Cristal

parfémová voda
od 3 010 Kč
Další varianty (2)

ŽIVOT JE KRÁSNÝ

Nová interpretace dnes už ikonické La Vie Est Belle Soleil Cristal oslavuje přesně tu krásu všedních okamžiků, kterou máme na mysli, a vyzývá všechny, aby svojí trochou přispěli a rozzářili běžné dny štěstím a radostí. Kdybyste na její poslání náhodou zapomněli, nebojte, její holografický flakón odrážející pomyslné sluneční paprsky všude kolem sebe, a sladká vůně mandarinky s pomerančem a bílými květy, vám jej vždy připomene.

DECLARÉ Switzerland

Good Mood Cream

zkrášlující péče pro citlivou pleť
1 840 Kč

NALAĎTE SE

Krém Good Mood Cream dodá pleti přesně to, co potřebuje, aby zářila i ve stresových momentech. Působí proti negativním reakcím citlivé pleti, intenzivně hydratuje a posiluje její vlastní ochranný systém, aby byla den po dni silnější, sebevědomější a zářivější. Svěží vůně krému navíc posílí vaše celkové duševní rozpoložení, a to se pak projeví i ve vaší tváří.