TRENDY VŮNĚ PRO MILENIÁLKY

20.12.2019

Hledáte perfektní vůně pro dívku či mladou ženu, která vždy ví, co zrovna frčí na Instagramu a její Youtube účet prozrazuje, že se ráda vlní v rytmu songů od Ariany Grande? Potěšte ji voňavým drahokamem, na němž nechybí autogram této veleúspěšné popové star a influencerky v jedné osobě! Vůně Ariana Grande jsou exkluzivně k dostání ve FAnn parfumeriích.

Pro ženy
Ariana Grande

Ari

parfémová voda
od 1 340 Kč
Další varianty (3)

Bouřlivá,

 a zároveň elegantní, svůdná a v nitru romantická vůně. Vévodí jí jiskřivé ovocné tóny hrušky, malin a grapefruitu zjemněné konvalinkami a růžemi. Za příjemnou krémovostí základu stojí kombinace vanilky s pižmem a sladkých bonbonů marshmallow.

Pro ženy
Ariana Grande

Sweet Like Candy

parfémová voda
od 1 340 Kč
Další varianty (3)

Hravá

vůně plná energie připomíná lahodný zmrzlinový pohár namíchaný z ostružin, svěžího bergamotu, sladkého vanilkového krému s lehce štiplavým rybízovým likérem. Ozdobený je špetkou omamných květů, bonbonky a hoblinkami kašmírového dřeva.

Rafinované „měsíční světlo"

dodá své nositelce sebevědomí být vždy sama sebou. Utkané je z černého rybízu, šťavnatých švestek a pivoňky na orientálně laděném základu z vanilky, santalového dřeva a smyslné černé ambry.

Pro ženy
Ariana Grande

Cloud

parfémová voda
od 1 340 Kč
Další varianty (3)

Radostná

kompozice nabitá optimismem se ukrývá v originálním flakonu spočívajícím na snovém obláčku. Je prostoupena květinově citrusovými akordy, jež se mísí s gurmánskými tóny kokosového krému a pralinek. Vůni podtrhuje svůdně dřevitý základ.