KOSMETICKÝ VEGANUARY

07.01.2021

Pokud vaše srdce velí vynechat veškeré živočišné složky ze svého talíře, poslechněte jej a slaďte svoje menu i s kosmetickou poličkou. Spojením slov "Vegan" a "January" vzniklo Veganuary.

S výzvou Veganuary (Veganský leden) můžete zkusit na 1 měsíc vynechat ze svého života vše živočišného původu. Z naší nabídky produktů bez lanolinu, kolagenu, keratinu, medu, včelího vosku a dalších živočišných složek si určitě vyberete!

GOSH COPENHAGEN

Anti-Pollution Shampoo

jemný mycí šampon
od 229 Kč
Další varianty (2)

1 Šampon

s výtažkem z mořských řas a mořskou vodou bojující proti poškození vnějšími agresory si můžete dopřát i ve velkém 450 ml balení s pumpičkou.

2 Mýdlo

s blahodárnými minerály z Mrtvého moře vyživuje a osvěžuje pleť i pokožku celého těla a udržuje vyvážené pH.

3 Balzám

na rty s jemným shimmerem opticky zvětšuje rty a vyživuje je bambuckým máslem, karnaubským voskem a vitamínem E. Navíc příjemně voní po bavlníku.

4 Krém

na pleť finské značky LUMENE s výtažkem ze severské houby čaga a s pramenitou arktickou vodou funguje jako záchrana pro suchou a podrážděnou pleť.

5 Micelární voda

účinnou kombinací panthenolu spolu s extraktem z listů léčivého stromu hamamelis virginiana dokonale čistí a odličuje pleť.

6 Sérum

plné pečujících rostlinných olejů, antioxidantů a extraktů, které pleť vyživují, zpevňují a obnovují její vitalitu.

7 Zubní pasta

s organickým složením a příchutí svěžího ananasu s rooibosem a mátou  je hotová slast.

8 Fixační spray

s tekutými mořskými minerály představuje poslední krok, který zafixuje, osvěží a prodlouží jakýkoli make-up. Ihned po líčení nebo kdykoli během!

Waterdrop

FOCUS (limeta / zelená káva / baobab)

microdrink 12 kapslí
229 Kč

9 Šumivá kostka

promění obyčejnou vodu v lahodný drink plný extraktů z ovoce a superfood ingrediencí obohacený o porci vitamínů. Pitný režim je základem zdravého životního stylu, navíc snižuje spotřebu plastových lahví.