VŮNĚ, KTERÉ PODTRHNOU VAŠE PRAVÉ JÁ

21.04.2021

Jsou intenzivnější, osobnější a upřímnější k sobě samým. Nebojí se bořit mýty o hodných holkách ani třeba o tom, jak by měla klasická kožená vůně vypadat. Řeč je o novinkách ze světa vůní, které by vám neměly uniknout.

ODĚNÁ DO KŮŽE

Je to vůbec poprvé, kdy se pod značkou Van Cleef & Arpels objevuje niche vůně s akcentem kůže. Parfumér Julien Rasquinet jej docílil mistrovskou kombinací dvou nevšedních složek přírodního původu – vanilky absolue a cistu šedavého, známého též jako skalní růže.

ŘEKNĚTE ANO

Příběh, který se začal psát v roce 2013, pokračuje novou epizodou – Eau de Parfum Intense je chyprová orientálně-ovocná vůně. Vyzývá sebevědomé ženy, aby objevovaly nejintenzivnější část svého já, které se nebojí říct ano – svobodě, snům i sama sobě. Parfumérka Julie Mase ji ztvárnila s pomocí sirupu z černého rybízu, turecké růže a davany.

HODNÁ HOLKA

Nová Good Girl přináší další úhel pohledu na typické ženské vlastnosti. Hravá kombinace rybízu a liči se přemění v ikonickou růži, a nakonec odhaluje její krémové až pudrové nádechy, které po celou dobu jemně halí mužský element – vetiver.

ÓDA NA NOC

Nová interpretace úspěšné Izie je opulentní a stejně intenzivní jako vzpomínka na romantické setkání. Objevíte v ní řadu závratných smyslových tónů, jako třeba černý rybíz, kardamom či d'Ornano růži s magnolií. Celkový zážitek umocňuje flakón vytvořený uměleckým sochařem Bronislawem Krzysztofem se zlatým filmem.