ZIMNÍ ELEGANCE PODLE NAJ OLEARI

13.12.2020

Stejně jako léto máme spojeno především s ultra lehkými texturami, synonymem zimního slavnostního líčení je tradičně třpyt, smyslné „kočičí“ oči s výraznými linkami a řasami a jasně červené nebo temně vínové odstíny rtěnek.

Tápáte, jak to vše propojit do jednoho elegantního looku podle nejnovějších trendů? Inspirujte se tipy od italského experta na ženský půvab – značky Naj Oleari Beauty. Její inovativní přípravky dekorativní kosmetiky si zamilujete pro pečující složení s obsahem účinných aktivních ingrediencí, neodolatelné vůně a nezaměnitelný hravý design obalů.

Naj-Oleari

One Minute Glow Skin Perfector

okamžitě rozjasňující a vyhlazující tyčinka
700 Kč

ROZJASNĚNÉ TVÁŘE

Pro získání dokonale hladké a rozzářené tváře nutně nepotřebujete celý arzenál nejrůznějších produktů. Inovativní zkrášlující tyčinka 2v1 One Minute Glow Skin Perfector zajistí okamžité vyhlazení a rozjasnění pleti. Má dva vysunovací konce, z nichž jeden poslouží jako primer pro „vyzmizíkování" rozšířených pórů a jemných linek a lehké sjednocení tónu. Jeho benefitem je obsah vyživujícího oleje z japonské kamélie. Na druhém konci máte vždy po ruce praktický rozjasňovač.

Naj-Oleari

Colour Fair Eyeshadow

intenzivní oční stíny
od 640 Kč
Další varianty (21)

JISKŘIVÝ POHLED

Modelka na úvodní fotce je nalíčena očními stíny Colour Fair Eyeshadow (odstín č. 19), vynikajícími vysokou pigmentací a hedvábně pudrovou texturou pro snadné roztírání a dlouhotrvající zářivé barvy. Díky obsahu kyseliny hyaluronové zanechávají na víčkách příjemný pocit komfortu a hydratace.

Naj-Oleari

Sparkling Queen Mascaliner

řasenka a třpytivé linky 2v1
660 Kč

Slavnostní punc svému líčení dodáte díky třpytivé řasence a očním linkám 2v1 Sparkling Queen Mascaliner, která ozdobí vaše oči jemnými multibarevnými perlovými třpytkami. Lze ji nanášet samostatně i přes jinou řasenku.

Naj-Oleari

Creamy Delight Lipstick

krémová rtěnka
od 720 Kč
Další varianty (20)

ŠŤAVNATÉ RTY

„Mokrý" efekt je zpět! Rtěnka Creamy Delight Lipstick s krémovou, bohatě hydratační texturou v moderním obalu s magnetickým víčkem dodá vaším rtům vysoký lesk a zároveň sytou barvu v jediné vrstvě. Díky obsahu bambuckého másla a arganového oleje vyhlazuje pokožku rtů, které vypadají plnější a neodolatelně šťavnaté.

Modelka na titulním obrázku je nalíčena broskvově růžovým odstínem č. 04, ale klidně si vyberte kterýkoliv jiný podle svého v kusu z celkem dvaceti dostupných variant.

Naj-Oleari

Oleo gel Nail Lacquer

lak na nehty s gelovým efektem
od 270 Kč
Další varianty (34)

NEHTY JAKO ZE SALONU

Ke slavnostnímu líčení nemůžou chybět perfektně upravené a barevně sladěné nehty. Profesionálního výsledku i doma dosáhnete s Oleo Gel Nail Lacquer. Tento inovativní lak na nehty s gelovým efektem je obohacený o zvláčňující oleje působící jako prevence třepení nehtů. Laky mají navíc jedinečnou květinově ovocnou parfemaci.

Třpytivé líčení očí dokonale doplní lak v odstínu č. 30 s bohatým obsahem třpytek, který použijete jako svrchní lak přes jiný, sladěný s odstínem rtěnky nebo vašeho outfitu.