ZNAČKA GUERLAIN OSLAVUJE A MY S NÍ

20.05.2021

Přečtěte si o tom, proč pařížská značka Guerlain tolik oslavuje Mezinárodní den včel, který byl Organizací spojených národů vyhlášen na 20. května. Včely jsou v hledáčku značky nejen pro svoji schopnost tvrdě pracovat, ale především pro svoje produkty, med a mateří kašičku, které daly vzniknout mimořádně účinné technologii pro obnovu a omlazení pleti.

GUERLAIN: JEŠTĚ VĚTŠÍ ZÁVAZEK K ZACHOVÁNÍ VČEL NEŽ KDY JINDY

Světový den včel, kdy Guerlain mobilizuje všechny své partnery, komunity a celosvětovou veřejnost k jednotnému spojení v akci, jejímž cílem je získat až jeden milion EUR na podporu programu Guerlain For Bees, iniciativy, která se věnuje záchraně a ochraně včel.

TŘI DNY ZASVĚCENÉ OCHRANĚ VČEL

Včely, tito ekologičtí strážci přírody, se pro nás staly jedním z nejcennějších divů přírody, která v současné době potřebuje naši ochranu. Dnes jsou velmi vážně ohroženým druhem."

Véronique Courtois, Generální ředitelka Guerlain

Včely hrají v našem ekosystému zásadní roli - bez nich by svět, jak ho známe, byl velmi odlišným místem. Téměř 75% pěstovaných rostlin a 90% planě rostoucích rostlin závisí na opylovačích, jako jsou včely. Roční úmrtnost včel je 30% a tento úbytek je na celém světě katastrofou pro biodiverzitu.

Proto mezi 20. a 22. květnem, dvěma dny, které jsou symbolem pro Světový den včel a Mezinárodní den světové biodiverzity, bude Guerlain pořádat celosvětovou akci, jejímž cílem je získat jeden milion EUR na podporu programu Guerlain For Bees. Během tří dnů daruje 20% svého celosvětového obratu a 20 EUR za každý repost instagramových hashtagů představujících tuto kampaň, #GuerlainForBees a #WorldBeeDay.

GUERLAIN & VČELY:
ZDROJ INSPIRACE A ZÁVAZEK

Včely jsou pro Guerlain nejen symbolem, ale i neustálou inspirací.

Nejen, že zdobí ty nejvzácnější lahvičky a exkluzivní řady výrobků, med těchto skvělých alchymistů přírody je zároveň obsažen v pečující řadě péče o pleť Abeille Royale. Jeho vůně se zároveň promítá i do řady vůní Aqua Allegoria, kdy nejkrásnější zahrady světa jsou inspirací pro vznik parfémů.

Trvalé propojení krásy s přírodou, včely se zcela přirozeně staly více než symbolem pro Guerlain. Jsou závazkem k ochraně přírody, závazkem k udržitelnosti.

PROGRAM PRO OCHRANU VČEL
GUERLAIN FOR BEES

V rámci ochranného programu Guerlain ForBees, který se věnuje ochraně včel a ochraně biodiverzity, navázal Guerlain partnerství se šesti organizacemi a iniciativami, včetně UNESCO a OFA, které po celém světě pomáhají lidem všech věkových skupin poznávat a chránit drahocenné včely.