CHANEL CHANEL LES BEIGES PUDR PRO ZDRAVÝ VZHLED PUDR PRO ZDRAVÝ VZHLED - B30 12G

PUDR PRO ZDRAVÝ VZHLED - B30 12G
1 660 Kč

Popis

Intuitivní a všestranný LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER pro dokonalou, přirozeně zářivou pleť při každém osvětlení, který lze snadno nanášet i bez zrcátka. Jeho lehké složení pleť sjednotí a zanechá na ní saténový závoj, který vydrží rovnoměrně rozprostřený po celý den. Příslib přirozeného zdravého lesku po celý rok – k dispozici ve 12(1) odstínech, uložený v ikonickém zaobleném čtvercovém pouzdře, které je nyní znovu plnitelné.

Na povrchu pudru se občas mohou objevit malé krystalky, které však po několika použitích zmizí. K tomu dochází, když jednotlivé složky, zejména pojivo stearát hořečnatý, krystalizují. Použití produktu je stále zcela bezpečné a tento jev nemá žádný vliv na vzhled make-upu při aplikaci.

(1) Dostupnost se liší podle trhu." "Lehké, stupňovatelné krytí a rozjasněný vzhled pleti. Nový půlměsícový aplikační štětec umožňuje intuitivní nanášení, a to i bez zrcátka, pro jednoduše přirozený vzhled make-upu.
Tento všestranný produkt lze použít:

• Na cílené oblasti nebo na celý obličej.
• Na nahou pleť nebo na make-up – jeho nepostřehnutelné složení vytváří vzhled přirozeně zářivé pleti po celý den.
• Použitím odstínu dle vaší pleti docílíte přirozeného výsledku, tmavší odstín vytvoří efekt sluncem políbené pleti, světlejší odstín použijte pro prosvětlenou pleť.

CHANEL E-LOGO
Doprava zdarma

Při nákupu nad 700 Kč