CHANEL N°1 de chanel revitalizing duo N°1 de chanel revitalizační sérum 30ml
N°1 de chanel revitalizační krém 15ml

N°1 de chanel revitalizační sérum 30ml
N°1 de chanel revitalizační krém 15ml 1 pce
4 660 Kč
Koupit
Rezervovat
na prodejně

Popis

Červená kamélie je květina, která se nepodobá žádné jiné, a je klíčovou složkou N°1 DE CHANEL. Květina s revitalizačními vlastnostmi, jejíž mimořádná energie jí zajišťuje stálé mládí. Centrum CHANEL Research využilo jejích výjimečných vlastností a vytvořilo novou generaci produktů, včetně přípravků péče o pleť, líčících přípravků a parfémované mlhy.

Základem kosmetické řady N°1 DE CHANEL, která je šetrná k životnímu prostředí, je výtažek z červené kamélie, který působí jako prevence a korekce 5 příznaků stárnutí pleti ve fázi N°1.

Po aplikaci zkrášlujícího rituálu N°1 DE CHANEL(1) dochází k redukci vrásek, viditelnému zjemnění pórů a obnovení pružnosti pleti. Pleť je jemnější a září vitalitou. 

(1) Seznam použitých produktů: lotion N°1 DE CHANEL lotion, oční krém N°1 DE CHANEL eye cream, sérum N°1 DE CHANEL serum, krém N°1 DE CHANEL cream, make-up N°1 DE CHANEL foundation a sérum ve spreji N°1 DE CHANEL serum-in-mist.

Krém a sérum v cestovním balení uložené v pouzdře, které ladí s estetickými prvky řady, dodávají pleti mladistvý lesk. Pokud je použijete společně, jejich účinky se ještě zvýší.

Použití

CHANEL vyvinul LE GESTE REVITALISANT N°1 DE CHANEL, specifickou metodu aplikace navrženou tak, aby se zvýšila účinnost séra.

1/ Začněte aplikací séra:
Otočte uzávěrem pleťového séra proti směru hodinových ručiček a pomocí kapátka s automatickým plněním aplikujte ideální množství přípravku.
Přípravek rozetřete po celém obličeji a dekoltu.
Následně palci a ukazováčky provádějte krouživé štípavé pohyby od čelisti k uším, pak od koutků úst k uším a od stran nosu k uším. Tyto štípavé pohyby provádějte i na dekoltu.

2/ Poté naneste krém:
Konečky prstů naneste malé množství krému na obličej, krk a dekolt.
Dlaněmi jemně rozetřete pleť od linie čelistí k uším, od stran nosu k uším, od středu čela ke spánkům a nakonec od uší dolů k dekoltu.

Pleť je viditelně hladší a vyzařuje vitalitu.
CHANEL E-LOGO
Doprava zdarma

Při nákupu nad 700 Kč