4 KROKY PRO SVŮDNÝ VEČERNÍ LOOK

Přivoňte si k nové parfémované vodě BLACK OPIUM ILLICIT GREEN a ovládne vás neutuchající touha experimentovat. Probudí vaše smysly, a především vaši chuť objevovat. Jste připraveny vystoupit ze zaběhnutých kolejí a nastavit si vlastní pravidla nejen v oblasti večerního líčení?

Přinášíme vám jedinečný návod na nekompromisní vzhled, inspirovaný samotnou Yves Saint Laurent ambasadorkou, Zoë Kravitz. Ideální volba pro všechny odvážné ženy, a nejen na páteční večer.

KROK #1: PROJASNĚTE KONTURY TVÁŘE

Světlem poháněná technologie v ikonickém korektoru Touche Éclat poeticky rozjasní rysy vašeho obličeje, sofistikovaně zahladí známky únavy a pečlivě překrývá nedokonalosti bez nežádoucího vrstvení textur. Pro bezkonkurenčně dokonalý vzhled nezapomeňte nosit Touche Éclat kdykoliv a kdekoliv v kabelce.

KROK #2: MAXIMÁLNĚ ZVÝRAZNĚTE
SVŮJ POHLED

Okouzlil vás neodolatelný a hypnotický pohled Zoë Kravitz? Dosáhnete ho taky, a to aplikací Sequin Crush Mono očních stínů s nevídaným leskem. Precizním tahem si dodatečně zvýrazněte linie a koutky očí tužkou na oči Dessin Du Regard. V závěru aplikujte řasenku, která zajistí natočené a objemné řasy.

KROK #3: RADIKALIZUJTE BARVU RTŮ

Poznejte novou generaci matné rtěnky s krémovým, ultra-pigmentovaným složením Rouge Pur Couture The Slim. Poskytuje vašemu úsměvu intenzivní barvu s extrémně dlouhotrvajícím krytím. Pružná textura zajistí komfort po celý den i noc. Štíhlý, hranatý design umožňuje maximální preciznost při nanášení.

KROK #4: PŘED ODCHODEM SE OSVĚŽTE VOŇAVÝM MOCKTAILEM

Zakomponováním lehkých, jiskřivých citrusů do charakteristického kávového podpisu se zrodila pořádná dávka energie a osvěžení v podaní novinky Black Opium Eau de Parfum Illicit Green. Díky této odvážné interpretaci klasické ikony Black Opium s lehkostí protančíte celou noc. Nebojte se být samy sebou, od rána až do večera. Odvažte se. Potřeste. Prociťte.

YSL: ZNAČKA SE SILNÝM CHARAKTEREM

Vzrušující svět Yves Saint Laurent kombinuje neomezenou vášeň se svobodou a moderní elegancí. Po dlouhá léta nese odkaz svého zakladatele s cílem podtrhnout jedinečnost a osobitost každého z nás. S portfoliem ikonických vůní a exkluzivních produktů v líčení ve vás probouzí touhu ukázat světu svoji pravou tvář.

S Yves Saint Laurent budete odvážná, nezávislá, svobodná a vždy nadčasová.

OBJEVIT VÍCE