5 PRODUKTŮ, KTERÉ VAŠE RUCE NA PODZIM OCENÍ

29.10.2020

S příchodem druhé vlny pandemie opět utápíme naše ruce v lihových produktech, což v kombinaci s relativně rychlým příchodem chladných dnů nedělá kůži dobře. Pokud už vás taky potrápila suchá a podrážděná kůže nebo dokonce ekzém, nepodceňte situaci a dopřejte rukám potřebnou péči.

Kombinace kvalitního čistícího gelu a pečujícího krému dá vaše ruce do pořádku a trendy podzimní barvy doplní váš outfit.

MÝDLO

Jemné mýdlo s vůní bylinek z anglické venkovské zahrady je slast nejen pro vaše ruce, ale také mysl! To od FIKKERTS obsahuje aromatickou bazalku a jemnou mateřídoušku citrónovou, které fungují jako antiseptické a antibakteriální přísady přírodního původu.

Objevit všechna mýdla

ČISTÍCÍ GEL

Hravý a funny, stejně jako jeho tvůrkyně Anežka Chudlíková alias @NotSoFunnyAny! Toto antibakteriální želé si zamilujete pro jeho neuvěřitelnou vůni po sladké růžové žvýkačce, která vás vrátí v čase zpět do dětských let. Přesto obsahuje dostatek alkoholu, aby vás ochránil před viry a bakteriemi. Přidané látky hydratují a zvláčňují ruce a díky kompaktní lahvičce se vleze do kapsy nebo i do té nejmenší toaletní taštičky.

Objevit vše pro dezinfekci rukou

KRÉM NA RUCE

Pokud máte ve zvyku odbývat ruce levnějšími krémy, pak teď přišel ten pravý čas správně investovat. Krém na ruce z dílny české Vietnamky Hanky Phamové kombinuje bio panenský kokosový olej s dalšími ingrediencemi, ze kterých pak díky správným výrobním postupům těží úplné maximum pro pokožku. Výsledkem je krém s úžasnou návykovou vůní, po kterém vám zůstanou dokonale hladké ruce bez pocitu mastnoty.

Objevit všechny krémy na ruce

SÉRUM NA NEHTY A OKOLÍ

Jestli chcete i přes zákaz služeb vypadat, jako byste právě vyšli z kosmetického salónu, pak potřebujete extra péči pro nehty a nehtovou kůžičku. Zkuste super výživné sérum s olejem z citronové myrty, syntetickým Emu olejem a s Tea Tree, které vyživuje, pečuje a působí jako prevence mykóz a dalších kožních problémů. Vytvořila jej Margaret Dabbs, britská pedikérka a manikérka, ke které se chodí bez ostychu ošetřit hvězdné celebrity, světoví hráči fotbalu i příslušníci královských rodin.

Objevit vše pro luxusní manikúru

PODZIMNÍ BARVY

Minilaky na nehty švýcarské značky MAVALA se nikdy neomrzí! A už vůbec ne jejich nejnovější kolekce pro podzim/ zimu 2020 s názvem Charming Color´s, která se nese v duchu klasických tvídových kostkovaných kabátů. Šest typicky podzimních barev jako třeba cihlová nebo khaki skvěle doplní váš outfit v nadcházejících chladných dnech.

Objevit všechny laky na nehty