5 TIPŮ, JAK ZACHRÁNIT VLASY PO DOVOLENÉ

20.08.2021

Sluneční paprsky, sůl, chlór, klimatizace a tropické teploty. Na tento kolotoč se těšíme celý rok, naše poctivě pěstěné vlasy ale dostávají pořádně zabrat. Pokud jste se právě vrátili z dovolené a zjišťujete, že vaše vlasy na tom nejsou nejlépe, nečekejte a jednejte.

Ze všeho nejdříve se objednejte ke kadeřníkovi a nechte si zkrátit konečky. Stačí pouhý 1 cm, abyste předešli ještě většímu oslabení a rozštěpení konečků. Poté následujte pět kroků, které vám pomohou zpět k zářivým a pěstěným vlasům.

1 MASKA

Po mytí zařaďte alespoň jedenkrát týdně masku na vlasy. Bohatě ji vmasírujte do vlasů, vlasy zabalte do ručníku nebo igelitu a nechejte podle návodu působit. Dánská veganská maska s bohatou porcí arganového oleje obsahuje navíc i bambucké máslo a keratin. Arganový olej je známý pro svoje zacelující a vyhlazující schopnosti, přesto je extrémně lehký a nemastný, takže nezatíží vaše vlasy.

2 OLEJ

Vyživující olej mějte vždy po ruce a aplikujte ho nejen po mytí do ještě vlhkých vlasů, ale ideálně každý den nebo po každém pročesání. Vmasírujte jedno stlačení pumpičky do konečků a vlasy okamžitě provoníte, oživíte a ozdravíte. Doporučujeme dánský veganský olej s přírodním kokosovým a habešským olejem, který navíc božsky voní a umocní vaše vzpomínky na letní dovolenou.

3 SPÁNEK

Pokud jsou vlasy hodně suché a lámavé, zvažte investici do kvalitního hedvábného povlaku na polštář. Jeho blahodárné účinky nejen na pleť, ale i na stav vlasů, jsou prokázané a ti, kteří si na hedvábí zvykli spát, přísahají, že už bez něj nemohou být. V naší nabídce najdete hedvábné povlaky značky PILŌ, která je jedničkou ve svém oboru.

4 VÝŽIVA

Na trhu existuje nespočet potravinových doplňků. My vsázíme na českou značku MOLECOOL, která nabízí prvotřídní složení hned se dvěma patentovanými látkami. Celkové omlazení, posílení a hloubkovou hydrataci pleti, těla a vlasů můžete pozorovat už po prvních dvou měsících užívání. Optimální výsledky se dostaví za 6 až 8 měsíců.

5 STYLING

Na nějakou dobu si odpusťte úpravu horkým vzduchem, vlasy pouze lehce vyfoukejte a nechejte volně. Stačí pár týdnů, během kterých si od stylingu odpočinou a opět se probudí k životu. Namísto žehličky nebo kulmy sáhněte po kvalitních gumičkách a doplňcích a zavzpomínejte na stylové copy a culíky. Gumičky PILŌ ze 100% morušového hedvábí nabízí nespočet stylingů a tři barevné varianty pro každý typ. Navíc jsou neskutečně odolné a zvládnete s nimi stylově i náročné pracovní dny nebo třeba sport.

OBJEVIT VÍCE