AUGUSTINUS BADER: NOVÁ SENZACE V PÉČI O PLEŤ

Německá značka Augustinus Bader, která se svými produkty dobyla nejen Hollywood, je nově ve FAnn parfumeriích. Po jejich přípravcích nyní touží úplně všichni, dopřejte je své pleti i vy.

Značka byla na trh uvedena v roce 2018, poté co profesor Augustinus Bader provedl rozsáhlý výzkum procesů hojení popálenin a uvědomil si, že technologie kmenových buněk by mohla pomoci řadě kožních problémů.

SKUTEČNÁ VĚDA BEZ PŘÍKRAS

Dosud totiž vědci v kosmetickém průmyslu používali kmenové buňky rostlinného nebo živočišného původu. Profesor Bader však začal pracovat s kmenovými buňkami, které jsou lidskému tělu vlastní. Důvodem, proč technologie tak skvěle funguje, je to, že respektuje fyziologii lidské kůže a spojuje ji s expertním výzkumem, který vznikl v posledních letech. Produkty jsou v tomto smyslu inovativní a přinášejí skutečná řešení.

PRVNÍ PRODUKTY The Cream a The Rich Cream SE STALY SENZACÍ VE SVĚTĚ KOSMETIKY.

Victoria Beckham si značku exkluzivně vybrala pro modelky do backstage své přehlídky, Leonardo Dicaprio požádal svou asistentku, aby mu objednala dvacet lahviček. Produkty značky Augustinus Bader milují i další celebrity jako Jennifer Aniston, Naomi Campbell či Brad Pitt.

Augustinus Bader

The Cream

hydratační a regenerační krém s lehkou texturou
od 2 199 Kč
Další varianty (3)
Augustinus Bader

The Rich Cream

bohatý vyživující a hedvábný krém pro suchou pleť
od 2 199 Kč
Další varianty (3)

JEDEN KRÉM PRO VŠECHNY TYPY PLETI

Přípravky profesora Badera si poradí se všemi nedokonalostmi, od vrásek a pigmentových skvrn po akné. Tajemství účinnosti spočívá v jeho patentovaném komplexu TFC8 (Trigger Factor Complex), který se skládá z aminokyselin, vitaminů a syntetizovaných molekul, vyskytujících se přímo v pokožce. Klíčové živiny a přírodní ingredience dopraví přímo k buňkám a vytvoří optimální prostředí pro jejich obnovu. Při pravidelném používání produktů Augustina Badera, se vaše kožní buňky budou opravovat samy. Pokud Baderova technologie dokáže vyléčit závažně popálenou kůži, představte si, co dokáže udělat s normální pletí.

Chcete se dozvědět víc o značce Augustinus Bader? Ve videu najdete odpovědi přímo od zakladetele značky: