BUĎTE NEKONEČNĚ "LIBRE" S NOVOU LE PARFUM OD YSL

PROTOŽE SVOBODA NEPOČKÁ!

POZNEJTE NEJPIKANTNĚJŠÍ INTERPRETACI IKONICKÉ VŮNE LIBRE

DÁREK K NÁKUPU


Při online nákupu jakékoli vůně z kolekce LIBRE nad 50 ml získáte jako dárek sprchový gel ikonické vůně LIBRE EAU DE PARFUM 50 ml. Nabídka platí pouze online a do vydání zásob dárků.

ZÍSKAT DÁREK

HŘEJIVÁ A SILNÁ ZÁROVEŇ

Nová LIBRE LE PARFUM zvyšuje žár své nápadité směsi jejím novým pojetím v kořeněných, medových a květinových tónech. Intenzivnější než kdy dřív díky vzácnému šafránu z Maroka. Objevte tmavě rudý oheň ukrytý v luxusním flakonu, který rozehřeje srdce každé YSL ženy, zvýší její sebevědomí a přiměje ji k odvážné akci.

OBJEVIT VÍCE

SVOBODA JEŠTĚ NIKDY NEBYLA TAK ŽHAVÁ, ODVÁŽNÁ A NESKUTEČNÁ...

KTEROU LIBRE PROJEVÍTE SVÉ SVOBODNÉ, NEKOMPROMISNÍ JÁ?

PIKANTNÍ VERZE IKONY 
LIBRE LE PARFUM

Do ikonické, pomerančovo-levandulové vonné kombinace je vnesena výjimečná infúze intenzívního akordu šafránu s hřejivým, medovým aspektem, sladké tajemství bourbonské vanilky a mandlový podtón kumarinu. 

KOUPIT NYNÍ

PRVNÍ KVĚTINOVÁ LEVANDULE 
LIBRE EAU DE PARFUM

Symbolizuje ikonické, chvějící napětí mezi ušlechtilým květem marockého pomerančovníků a něžnou francouzskou levandulí Diva. Po otevření vůně vaše smysly okouzlí šťavnatá mandarinka, kouřová bourbon vanilka a zářící ambra.

KOUPIT NYNÍ

ODVÁŽNĚJŠÍ A INTENZIVNĚJŠÍ 
LIBRE INTENSE EAU DE PARFUM

Směs francouzské levandule a pomerančových květů získávají uhlazenější a intenzivnější podobu. Síla tajícího květinového srdce rezonuje v bodě, kdy se mísí pomerančový absolut s lahodně smyslnou vůní orchideje.

KOUPIT NYNÍ

ODLEHČENÁ A NEŽNÁ 
LIBRE EAU DE TOILETTE

Nechte se unést spalující smyslností pomerančového květu kontrastující s aromatický, chladným akordem levandule, které byla v toaletní verzi šikovně doplněná o jedinečný akord čistého bílého jasmínového čaje.

KOUPIT NYNÍ