BÝT VĚRNÁ SAMA SOBĚ

O feminismu a sebelásce slyšíme ze všech stran, ale v každodenním shonu řada z nás zapomíná na to, kým doopravdy jsme. Pokud se ztrácíte sama sobě, padáte pod tíhou povinností a nějak se vzdalujete představě o tom, jak byste chtěla žít, vyzkoušejte všechny možné způsoby, jak se naladit na tu správnou vlnu, dodat si kapku sebevědomí, úcty a respektu.

Jedním z nich je i volba vhodného parfému, který je vaším celodenním společníkem, a tudíž má na stav vaší mysli obrovský vliv. Podzimní novinky houfně oslavují ženské sebevědomí, svobodu a autentičnost a budou tak skvělým průvodcem na vaší cestě za lepším já.

VYZNAT LÁSKU

Nová parfémová voda Miss Dior je pestrá květinová vůně ve stylu „millefiori", v níž ožívají tóny růže z Grasse, pivoňky, kosatce a konvalinky vonné. „Smyslnost nové květinové vůně Miss Dior probudí všechny vaše smysly. Vůně oslavuje sametově hebké a smyslné růže – které podtrhuje svěží konvalinka vonná a kořeněná pivoňka – zahalené do pudrového kosatce," říká François Demachy, tvůrce parfémů Dior.

JÍT S DOBOU

Trussardi je první parfém tohoto prestižního módního domu určený moderním ženám, které vědí, jak vhodně skombinovat etiku s estetikou a lásku ke spravedlnosti s krásou. Skrz naskrz italská vonná kompozice s tóny mandarinek, neroli či levandule.

STÁT SE IDOLEM

„Pořád říkám, že mým idolem je moje budoucí já. Vím, že tam je a čeká na mě v budoucnosti," popisuje postoj k sobě samé herečka a zpěvačka Zendaya, jeden z největších idolů současné Ameriky. V podobě vůně Idôle Aura vytvořila značka Lancôme parfém pro celou generaci žen, které společně dosahují úspěchu a které dopředu žene nezastavitelná energie.

MÍT SEBEVĚDOMÍ

Neodolatelná novinka od GIVENCHY znamená přirozenost, svěžest a záři. Vůni tvoří elegantní květina Iris, která je unášena třpytivými, ostrými tóny výjimečného černého rybízu sklizeného v oblasti Burgundska ve Francii. Kytice květin se setkává s virginským cedrovým dřevem a společně s bílým pižmem tvoří přetrvávající efekt druhé kůže, skutečný koncentrát ženskosti.