CESTA K ZÁŘIVÉMU JARNÍMU VZHLEDU

Zima přináší nejen mrazivé počasí, ale i výzvy pro naši pleť. Suchý vzduch může způsobit odvodňování pokožky, projevující se nejen suchostí, ale i popraskanou pletí. Jak však zajistit, aby pleť byla hydratovaná a připravená na jaro?

Detoxikace pleťovým rituálem

Detoxikace hraje klíčovou roli v dosažení zdravějšího a mladistvějšího vzhledu. Očistné masky a přírodní oleje s antioxidačními vlastnostmi mohou efektivně detoxikovat pleť, ale nesmíme zapomenout na důkladnou hydrataci pleti a zapojení aktivních látek.

Základem je hydratace

Kyselina hyaluronová vyniká svou schopností vázat vodu a vyplnit ztracený objem pleti. Po náročném zimním období je právě tato hydratační hvězda klíčovou složkou pro oživení pleti. Průmyslová výroba zrn pšenice, s níž se získává kyselina hyaluronová, zajišťuje veganský a etický přístup, což odpovídá clean beauty trendům.

V širokém spektru kosmetických produktů hledání může být hledání správné péče pro pleť výzvou. Novexpert Booster sérum s kyselinou hyaluronovou z NAQED clean beauty nabídky
se však vyznačuje nejen intenzivním obsahem kyseliny hyaluronové, ale také čtyřmi různými velikostmi molekul pro komplexní péči o různé vrstvy pokožky. S certifikací ECO-CERT je toto sérum zárukou bezpečnosti pro všechny typy pleti. Jeho vegan, hypoalergenní a etický charakter poskytuje nezávisle potvrzenou účinnost, což z něj činí přední produkt v oblasti péče proti stárnutí.

Finální dotek

Aby byly účinky kyseliny hyaluronové maximální, je nezbytné ji používat v kombinaci s hydratačními krémy nebo oleji, které uzamknou její účinky po celý den. Vyzkoušejte hydratační krém z portfolia NAQED clean beauty Green Skincare HYDRA Day cream s 21,1 % účinných látek jako jsou bio meruňkový olej pro rozjasnění pleti nebo vyživující bio jojobový olej a bio sladký mandlový olej. Naslouchejte potřebám své pleti a dopřejte jí komplexní péči pro dokonalou hydrataci, osvěžení a přípravu na nadcházející jaro.

Věnujte péči své pleti s clean beauty produkty a užijte si zářivý a zdravý vzhled.

Všechny produkty najdete v clean beauty koutku NAQED ve vybraných FAnn parfumeriích nebo online na fann.cz/naqed