CHUŤ A VŮNĚ VÁNOC

10.12.2020

I když jsou pro většinu z nás Vánoce neodmyslitelně spjaté s bohatými chutěmi a zrakovými vjemy, vůně kadidla, vanilky, hřebíčku anebo třeba skořice nám je vždy spolehlivě připomene. Aby taky ne!

Čich je totiž naším nejsilnějším smyslem, proto si řadu vzpomínek uchováváme a následně vybavujeme právě na základě vůní. Užijte si i přes řadu omezení a nejistot letošní Vánoce na maximum a pohostěte nejen svoje chuťové buňky, ale především i ty čichové. Díky naší nabídce si můžete připravit doslova opulentní hostinu pro všechny smysly!

SKOŘICE A MANDARINKA

Začátkem prosince se do celé sítě FAnn parfumerií dostaly bonbóny Pastiglie Leone, ručně vyráběné italské pastilky s bohatou historií a tradicí. Dodnes se vyrábí podle původních receptur z moučkového cukru vlastní výroby a výhradně přírodních barviv a příchutí, díky čemuž je jejich chuť neuvěřitelně autentická. Před Vánoci rozhodně vyzkoušejte Skořici nebo Mandarinku.

PERNÍKOVÉ KOŘENÍ

Další počin z dílny tolik oblíbené YouTuberky a kosmetické guru @NotSoFunnyAny je čistící želé na ruce s vynikajícím antibakteriálním účinkem. Před Vánoci je navíc k dostání v limitované edici s názvem Gingerbread. Směs hřebíčku, nového koření, skořice a badyánu vás spolehlivě naladí na vánoční atmosféru, a navíc udrží vaše ruce čisté a desinfikované i v této náročné době.

VANILKOVÝ ROHLÍČEK

Oblíbená česká značka OSTĒ vytáhla po loňské perníčkové edici další eso z rukávu, a sice bestsellerový balzám na rty s vůní vanilkového rohlíčku! Stejně jako všechny další produkty je i v balzámu vysoké množství prvotřídního kokosového oleje, rýžového vosku a dalších výživných látek, které zjemní a ochrání vaše rty. A jako bonus navíc neodolatelná chuť tradičního cukroví!

VANILKA A MUŠKÁTOVÝ OŘÍŠEK

Svíčky DW Home nemusíme dlouze představovat. Kvalitní, ručně lité svíčky ze sójového vosku neuvolňují do ovzduší škodliviny, déle hoří a celkově jsou šetrnější k nám i k okolí. Před Vánoci jsme uvedli novou edici Atelier, v jejíž nabídce najdete i variantu Vanille – kombinaci sladké vanilky s omamným muškátovým oříškem vmíchanou do krémového pudingu s cukrovou posypkou. Ach!

ČAJOVÝ DÝCHÁNEK

Vaší pozornosti by neměla uniknout ani kolekce prvotřídních čajů značky Biogena ve speciální vánoční edici. Výběrové čaje s chutí Zimního punče, Sněhové vločky, Borůvky a rakytníku a Zázvoru s limetkou jsme umístili do překrásné krabičky s vánoční ilustrací z dílny oblíbené ilustrátorky a make-up artistky Janky Letková.