CO MAJÍ SPOLEČNÉHO KLÁRA DOLEŽALOVÁ A ERICA CHUNG?

01.05.2020

Erica Chung (63 let) přišla do Ameriky před řadou let coby jihokorejská stipendistka a v nové zemi se jí tak zalíbilo, že s ní spojila nejen svůj život, ale i kariéru.

Klára Doležalová (46 let) k nám už léta promlouvá z televizní obrazovky a její milý úsměv znamená pro spoustu lidí zpříjemnění dne.

Obě nedají dopustit na luxusní kosmetiku 3LAB

Erica coby její majitelka a generální ředitelkaKlára pak jako pravidelná klientka a v posledních letech i česká tvář 3LAB.

Erica je známá jako perfekcionistka, která neustále přemýšlí o tom, jak maximalizovat účinek svých nových přípravků, které pravidelně a přísně testuje nejprve sama na sobě. Často cestuje po celém světě, aby vyhledávala nové a účinné ingredience, které pak premiérově představuje světu.

 

Klára pak má to privilegium, aby si jako první u nás všechny novinky 3LAB vyzkoušela.

O své postřehy se pravidelně dělí jak na sociálních sítích, tak i během VIP setkání s dalšími klientkami.

Obě přísahají na dokonalé, do posledního detailu vychytané přípravky, které jednoduše fungují tak, že není důvod ani přemýšlet o botoxu či plastikách.

Důkazem je jejich půvab a tváře, podle kterých by jim nikdo jejich věk ani vzdáleně nehádal.

Kláro, jak jste se vlastně seznámila s 3LAB?

Nejdříve mi o ní řekla primářka anti–agingové kliniky, ale blíže jsem se s ní seznámila až ve FAnn parfumerii v pražské Kotvě.

Zaujalo mne, že patří k luxusním značkám a přitom nemá vůbec potřebu investovat do reklamy. Tím pádem se k ní my, klientky, dostáváme většinou až po doporučení.

Teprve později jsem zjistila, že je to záměr. Peníze dává 3LAB raději do výzkumu než do reklam.

Jaký je váš oblíbený kosmetický rituál?

Ráno i večer čistím dlouhodobě pleť pomocí Perfect Cleansing Foam nebo Perfect Cleansing Scrub a sonického kartáčku.

Nyní testuji novinku 3LAB Perfect cleansing balm - čistící balzám v praktické variantě vysouvací tyčinky.

Obsahuje zázračné bylinky a antioxidant z řady vitamínu C, který se umí dostat tam, kam má. Je absolutně bezva!  3LAB umí prostě...❤

Potom použiji sérum – momentálně mi nejvíc vyhovuje „M" Sérum, dále pak „M" Cream a kolem očí „M" Eye Brightening. Vyhovuje mi, že je na pumpičku a přesně dávkuje, balení pak dlouho vydrží.

Na krk používám Neck Cream.

Všechny tyto přípravky nejen skvěle hydratují, ale i přirozeně zpevňují a vyhlazují. Na tělo už léta používám Perfect Body Cream. Projasní a hydratuje a zpevní kůži po každém sprchování, působí anti-agingově, a navíc i lehce odvodňuje.

Top 3 produkty podle Kláry Doležalové