CO ŘÍKÁ @zuzanastraska O PÉČI DR. BARBARA STURM?

29.03.2021

Molekulární pleťovou kosmetiku z dílny Dr. Barbary Sturm si oblíbili celebrity, topmodelky i influenceři z celého světa. Mezi její věrné uživatele patří i Češka Zuzana Nováková Stráská – úspěšná modelka, full-time máma a ambasadorka magazínu Top Fashion, jejíž instagramový profil bývá právem označován za jeden z vizuálně vůbec nejdokonalejších u nás.

Zajímá vás, co ji přimělo svěřit svoji pleť do péče této značky a jak vypadá její každodenní rutina? Máme pro vás exkluzivní rozhovor, který nám při příležitosti uvedení značky Dr. Barbara Sturm na český trh poskytla.

KDY JSTE OBJEVILA ZNAČKU DR. BARBARA STURM?

Objevila jsem ji přibližně před rokem u světových bloggerek a topmodelek Victoria Secret. Zaujaly mě hlavně její videa, kde popisuje jednotlivé produkty a vysvětluje, co pleť potřebuje... například třeba jak bojovat proti modrému světlu apod.

ZAUJALA VÁS ZNAČKA JEŠTĚ NĚČÍM JINÝM?

Kromě toho, co jsem už zmínila, jsem se dočetla, že jsou produkty bez parfemace, a díky tomu i vhodné pro citlivou pleť, což byl pro mě rozhodující krok, proč tuto kosmetiku vyzkoušet.

KDY JSTE POZOROVALA NA PLETI PRVNÍ ZMĚNY?

Začala jsem Discovery Kitem, který všem doporučuji. Hned na startu mě překvapila hebká pleť po nanesení a vstřebání krému. Vyhovovala mi i struktura čistící pěny. To byly moje top dva produkty. Následně jsem je pak doplnila o Hyaluronic Serum, které je sice dražší, ale byl takový poslední a důležitý element z mého tria.


JAK VYPADÁ VAŠE KAŽDODENNÍ PÉČE?

Můj rituál je v podstatě ráno i večer stejný. Večer se navíc odličuju, poté umývám obličej čistící pěnou a smývám výhradně studenou vodou. Následně používám Hyaluronic Serum, ráno ještě Anti-Pollution Drops a v létě Glow Drops. Jednou za tři dny pak vyčistím pleť enzymatickým peelingem a zvolím masku dle chuti. Face Mask od Dr. Barbara Sturm je jedna z mých oblíbených.

KOMU BYSTE ZNAČKU DOPORUČILA?

Nechci hodnotit ani srovnávat vzhledem k tomu, že každému sedí něco jiného. Moje pleť je pořád smíšená se sklonem k akné a navíc citlivá. Ale já jsem se značkou velice spokojená a neměním!