COSMOSS BY KATE MOSS – KDYŽ SE WELLNESS SETKÁVÁ S POŽITKÁŘSTVÍM

Nová well-being značka Cosmoss z dílny slavné modelky Kate Moss otevírá všem beauty nadšencům zcela novou kategorii – magické wellness. Na dotaz, jaká vlastně její značka je, odpovídá: „Chtěla jsem, aby byla moje kosmetika originální a svá, tak jako jsem já." V čem skutečně tkví její jedinečnost?

1. UNIKÁTNÍ VŮNĚ

Parfémová voda Sacred Mist, kterou ucítíte i v pleťových produktech této značky, je skutečně jedinečná. Za její tvorbou nestojí žádný věhlasný parfémář, ale blízká přítelkyně Kate, která je zároveň proslulou londýnskou homeopatkou. Ta komponovala vůni ne s ohledem na to, jak jednotlivé složky v parfému voní, ale podle toho, jaký je jejich aromaterapeutický dopad na naši psychiku. Díky tomu vznikla neuvěřitelně zajímavá a originální vůně, kterou nezaměníte s žádnou jinou. Je příjemně uzemňující, harmonizující a jak sama Kate ráda říká, také magická. Kate je proslulá tím, že ji používá nejen jako parfém, ale také jako vůni do interiéru, ráda se vůní obklopuje, kdekoli se zrovna nachází. Odtud také vzešel název „mist".

2. SPOJENÍ WELLNESS S HÉDONISMEM

Značka Cosmoss v sobě velmi přirozeně snoubí moderní a „zdravý" přístup k životnímu stylu s požitkem v podobě úžasného smyslového zážitku. Na jedné straně harmonizuje mysl i duši, dodává tělu nejmodernější aktivní látky a bylinky a nabádá k pravidelným rituálům, na straně druhé provází všechny produkty výrazná vůně, která promění každodenní péči o pleť v magický wellness rituál. Ani výrazné skleněné flakony s bytelným zlatým uzávěrem nejdou ruku v ruce s minimalistickými trendy, ale spíše evokují typické majestátné domy anglického venkova.

3. TAJNÝ TIP

Tři pleťové produkty - čistící krém, olejové sérum a klasický krém - spojuje řada aktivních látek, které mají prokázané omlazující a zdokonalující účinky. Ve všech najdeme komplex extraktů ze tří druhů mechů, který aktivně omlazuje, v séru a krému potom třeba bakuchiol, přírodní alternativu retinolu. Další společnou složkou je kanabidiol (1 000 mg), který působí jak na vnější kanabinoidní receptory na pokožce. Ať už je tedy vaše rutina jakákoli, nebojte se zahrnout jeden nebo dva produkty do své každodenní péče. Díky nim dostane pleť nové podněty a živiny, aktivují se přirozené regenerační vlastnosti pleti, podpoří se tvorba kolagenu a mnoho dalších.

Kosmetická značka modelky #katemoss exkluzivně v ČR pouze u nás ve FAnn🤍