DÁRKY PRO MILOVANÉ ŽENY

Manželka, máma, přítelkyně, dcera, kamarádka… obdarovat je bývá někdy velký oříšek. I když by se na první pohled mohlo zdát, že je z parfumerie může potěšit snad úplně cokoli, sepsali jsme pro vás jednoduchého průvodce s tipy, které vám třeba mohou v rozhodování pomoct.

Ne každá žena sdílí nadšení pro těžké vůně, a jiná si může i ten nejlepší anti-agingový krém vzít tak trochu osobně. Mrkněte se s námi na nejoblíbenější kategorie a tipy na konkrétní produkty, se kterými nešlápnete vedle.

Vánoční kouzelné balíčky

Balíčky, které jsme pro vás ve FAnnu vytvořili na míru z našich bestsellerových a léty prověřených produktů, pro které se k nám neustále vracíte. Krabičku zdobí originální kresba, která provází celé FAnn vánoce. Na výběr je varianta s korejskými pleťovými maskami, která určitě potěší všechny maminky malých dětí, které nemají čas na kosmetiku a spánku se jim nedostává, s oblíbenými sprchovými gely Cottage nadchnete ženy, které si rády dopřejí gurmánský zážitek. Krémy na ruce, které se skvěle vejdou do každé tašky i kabelky pohladí ruce každé ženy.

Dárkové kazety vůní

Vypadají božsky! Úžasné, luxusní a blyštivé boxy s vůní a produkty jako třeba krém na ruce nebo sprchový gel je klasika, kterou milují naprosto všechny ženy. Nejvíc ale určitě dámy, které si potrpí na klasiku a nerady experimentují. Nakoukněte na její poličku, jaké vůně (značky) používá, a poté je hledejte v naší nabídce. Obecně neuděláte chybu s dárkovými kazetami vůní Versace, Armani, či Hugo Boss. Mladší ročníky zvednou ze židle kazety značky Carolina Herrera s flakónem ve tvaru luxusního střevíce.

Doplňky pro útulný domov

Jedním typickým a společným rysem žen je neustále zvelebování a zútulňování domova. Zatímco muži rádi zvelebují domov spíš po technické stránce, zútulnění a organizace v koupelně a kosmetického koutku je doménou žen. S kvalitními zrcadly a praktickými kosmetickými organizéry si snadno vyšperkujete svůj domov.

Dárkové kazety péče o pleť

Pleť je ta oblast, kterou řada žen podceňuje a do kvalitní kosmetiky investuje až v okamžiku, kdy nastane nějaký problém. Proto pokud chcete obdarovanou potěšit a projevit ji opravdovou péči, poohlédněte se po té pleťové. Pleťová péče může být vhodným dárkem pro maminku, kterou důvěrně znáte, nebo naopak třeba dceru. Pokud chcete něco opravdu mimořádného, sáhněte po některém ze setů od světových značek, jako jsou Matis Paris, Clarins či Sisley

Dárkové kazety líčení

Kazety líčení jsou skvělým dárkem pro ženy, které se pravidelně líčí. Jejich nabídka je ovšem rozmanitá. Velké kufry plné líčidel darujte opravdu pouze té, která tráví před zrcadlem alespoň 15 minut každé ráno. Naopak menší sady s řasenkou a dalšími produkty v cestovní velikosti (třeba Estée Lauder či Lancôme) udělají radost těm, které jsou často na cestě, ať už jde třeba o studentku nebo naopak zralou dámu, která cestuje pracovně.

Dárkové kazety péče o tělo

Sady koupelových produktů nejsou oproti pleťovým tolik osobní a jsou skvělým univerzálním dárkem pro ženy všech věků. Jen si před koupí ověřte fakt, zda má obdarovaná doma vanu, v opačném případě by byla třeba luxusní aromaterapeutická bomba do vany zbytečná. Jinak uděláte podobně jako třeba v případě produktů pro útulný domov radost opravdu všem!

Drobnosti, které potěší

Nestojí moc, přesto udělají radost řadě z nich! Kamarádce, spolužačce nebo třeba kolegyni. Kvalitní balzám na rty, čistící gel na ruce nebo třeba zdravý nápoj v šumivé kostce potěší každou ženu bez rozdílu. Připravte si alespoň dva takové drobné produkty doma do zálohy, díky nim vás žádná nečekaná návštěva během Vánoc nepřekvapí.

Dárková karta

Malá obálka s jasným posláním potěší taktéž řadu žen. Díky dárkové kartě totiž darujete i svobodu se rozhodnout a vybrat si. Pozor snad jen na babičky a ženy tradičně smýšlející, které by mohla ona „obálka" urazit. Pokud si opravdu nevíte rady, zvolte si částku od 500 Kč do 5 000 Kč a k tomu i design karty a přiložte ke kartě krátký dopis o tom, jak moc si obdarované, jejího svobodného ducha vážíte a dalších vlastností vážíte. Úspěch zaručen!

Parfémové bestsellery za 890 Kč

A pokud chcete přeci jen klasiku v podobě parfému, ale nemáte nejmenší tušení, po jaké značce sáhnout, vyberte si některý z našich voňavých bestsellerů v mimořádně výhodné předvánoční nabídce. Jedná se o známé vůně světových značek, které jsme pečlivě vybrali tak, aby skutečně oslovili co nejširší publikum. Jejich cena je ale natolik nízká, že se jejich zásoba může s každým dnem nenávratně snížit! pro mladší ženy a slečny vyberte Bright Crystal, pro dámy zase Chloé či Acqua di Gioia.