DEN MATEK: UDĚLEJTE RADOST DVAKRÁT

04.05.2020

Druhá květnová neděle se blíží a s ní i oslava všech maminek a vůbec mateřství jako takového.

Že jste na to pod vlivem posledních událostí tak trochu zapomněli? Nevadí, máme pro vás výběr těch nejkrásnějších produktů, které potěší mladé maminky, dámy i babičky všeho věku!

Od luxusních produktů pro domácí wellness, které se zejména nyní hodí, přes dekorativní kosmetiku až po ty nejhezčí dámské vůně, na které můžete nechat vygravírovat osobní věnování.

A pokud máte zrovna teď myšlenky zcela jinde, květinou a dárkovým poukazem nikdy nic nezkazíte!

Ke každému nákupu v termínu 4.-10. 5. 2020 získáte jako dárek GOSH COPENHAGEN Rose Oil Shampoo 230 ml! Šampon bude v prodeji od 1.6. za 199 Kč a nyní jej můžete vyzkoušet zdarma v exkluzivní předpremiéře.

PÉČE O TĚLO A RELAXACE

Zavření kosmetických provozoven řadu žen proměnilo v manikérky, pedikérky, kadeřnice. V koupelně pak provádíme wellness procedury a snažíme se dát svoje tělo pod tíhou karantény alespoň trochu „dokupy". Zkuste třeba všestranný bylinný elixír, který očistí organismus, nebo pravidelnou masáž přírodními kameny, která umí opravdové divy!

DEKORATIVNÍ KOSMETIKA

Líčení očí ještě nikdo nezakázal, tak se na něj zaměřme. Kvalitní řasenka s podkladovou bází nebo trendy laky na nehty ve výbavě řady maminek jistě chybí, a tak ji kromě čerstvých produktů věnujte i čas a projděte s ní její „kosmetickou poličku". Tyhle okamžiky se cení dvojnásob!

VŮNĚ

Pokud jde o dámské parfémy, je to složité. Znáte to, sto žen, sto chutí. Tato čtveřice je ale natolik půvabná, ženská, svěží a zábavná, že s ní nešlápnete vedle a nebude vás nudit.

Mladá maminka v jednom kole určitě ocení hravé Moschino, zralá dáma zase klasiku třeba v podobě Laury Biagiotti.

DÁRKOVÉ KARTY A POUKAZY

Zapomeňte na dávno přežité předsudky o tom, že darovat obálku není vhodné. Řada žen si prostě ráda vybere podle svého gusta, a proto než si hodiny lámat hlavu s konkrétním produktem, sáhněte raději po dárkovém poukazu.

Doba, kdy se všechny kamenné parfumerie znovu otevřou, se blíží, a tak vybavte maminku na první cestu do obchodů.