DESIGNOVÉ DOPLŇKY

26.02.2020

Bytové doplňky dokáží zútulnit každý interiér a přinést radost z maličkostí do běžného života. K relaxaci a uvolnění pomohou vonné svíčky, jejichž příjemná vůně v kombinaci se světlem vás dostane do té správné nálady. Oblíbená vůně vás však může provázet celým dnem. Díky vonným kartám provoníte skříň s oblečením i sportovní tašku. Nechejte se inspirovat naším výběrem doplňků:

Útulný domov

 

 

 

 

 

Ručně lité sójové svíčky ve skleněných dózách jsou originálním interiérovým doplňkem a intenzivně provoní každý kout vašeho domova.

Vybírat můžete z několika vonných variant.

Linie sójových svíček SCANDINAVIAN WOODEN WICK vyniká minimalistickým designem a dřevěným knotem, jenž při hoření připomíná zvuk praskajícího ohně v krbu.

Zrcadlo, kdo je nejkrásnější?

Simplehuman

Kosmetické zrcátko na zeď Simplehuman SENSOR

1200 g
od 4 990 Kč
Další varianty (2)

 

 

 

Světlo a jeho barevné podání hrají klíčovou roli, pokud jde o make-up. Dejte sbohem maskám a špatným odstínům s chytrými zrcadly kalifornské značky Simplehuman, která se proslavila bezdotykovými dávkovači mýdla a koši na odpadky.

V nabídce najdete celkem pět modelů s různým zvětšením a intenzitou světla, z nichž dva jsou vhodné pro cestovní použití. Všechny se pyšní automatickým světelným senzorem, který se rozsvítí, jakmile se tvář přiblíží k zrcadlu, a s indexem podání barev 90 až 95 CRI, což znamená, že věrně napodobují sluneční paprsky denního světla. Unikátní mikro-reflektory s LED diodami rozptylují světlo rovnoměrně, a navíc se nikdy neopotřebí.

Provoňte si celý den