DOBA BRONZOVÁ

10.06.2020

Sezóna opalování je v plném proudu a my Vám přinášíme výběr top produktů, díky kterým chytnete tu nejlepší barvu.

Nepodceňte péči při opalování ani po něm a odměnou Vám bude dlouhotrvající rovnoměrné bronzové opálení. Jednou z nejlepších značek na poli sluneční péče je značka PIZ BUIN, která se stará o milovníky slunce již více než 70 let.

Právě PIZ BUIN stojí za vznikem systému SPF v šedesátých letech minulého století. První opalovací krém vznikl poté, co se Franz Greiter, mladý student chemie, spálil při výstupu na horu Piz Buin. Tak vzniká v roce 1946, PIZ BUIN® Gletscher Creme. Spolu se svou ženou Margou, kosmetičkou, stáli za vznikem značky, která si zakládá na kvalitě použitých ingrediencí, nejnovějších technologiích a zejména na stoprocentní spolehlivosti.

Pokud milujete slunce, ale zároveň se chcete chránit, ideální volbou pro Vás je řada MOISTURISING.

 

 

Pokročilé UVA/UVB sluneční filtry pomáhají pokožku chránit proti slunci a, díky obsaženým antioxidantům, předcházejí předčasnému stárnutí pleti. Unikátní komplex dodává pokožce intenzivní hydrataci, která udržuje pokožku hydratovanou v průběhu opalování.

Speciálně pro citlivou pokožku či pokožku se sklony ke sluneční alergii byla vytvořena řada ALLERGY.

 

 

Obsahuje složku CALMANELLE ™ , ochranný komplex určený k posílení odolnosti pokožky proti slunečnímu záření. Tento komplex obsahuje složku FEVERFEW PFE ™, výtažek z rostliny rostoucí na balkánském poloostrově, která je účinným antioxidantem a zklidňující složkou. Zmírňuje zarudnutí pokožky a obnovuje buňky poškozené UV zářením.

Ať už plánujete víkendový úprk z města či dlouhou dovolenou, Vaším nejlepším přítelem se stane řada TAN & PROTECT.

 

 

Kombinuje efektivní ochranu proti UVA/UVB paprskům s technologií IllumitoneTM, která stimuluje pokožku ke zvýšené produkci pigmentu až o 70 %*. IllumitoneTM tak urychluje proces opalování přirozeným způsobem.
*in vitro test

Potřebujete pleti dodat okamžitý jas a „opálený" vzhled? Pak je pro Vás tou pravou řada INSTANT GLOW.

 

 

 

Vaše pleť může zářit a zároveň být dokonale chráněná, a to díky pokročilým UVA/UVB filtrům a jemným, světlo odrážejícím mikročástečkám.

Už žádný mastný film z opalovacího krému! Řada Hydro Infusion díky gelové textuře a suchému finiši poskytuje tu nejlehčí a nejsvěžejší ochranu pokožky.

 

 

 

Ideální pro denní užití a pod make-up! Produkty obsahují vitamín E, účinný antioxidant, který zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Poskytují intenzivní hydrataci po celou dobu opalování.

Ani po opalování nesmíme zapomínat na správnou péči. Produkty z řady AFTER SUN navrací pokožce potřebnou hydrataci díky unikátnímu hydratačnímu komplexu.

 

 

 

Hydratace pomáhá udržet dlouhotrvající opálení a vitamín E chrání pokožku před předčasným stárnutím spojeným se slunečním zářením.