DOKONALÉ SPLYNUTÍ S PŘÍRODOU

Už odnepaměti člověk navazoval rozmanitá a ničím neomezená pouta s přírodou, která jej obklopuje. Kolekce Bvlgari Man převádí tuto nerozlučnou symbiózu do podoby vonných zážitků a píše velkolepý příběh působivých mužných vůní, které oslavují sílu jednotlivých přírodních elementů.

VODA

Nejnovějším přírůstkem kolekce Bvlgari Man je Rain Essence, která odhaluje obnovující energii živlu vody a zachycuje proměnlivou sílu deště. Jeho nezkrotnou sílu symbolizují tóny jiskřivé pomerančů. Intenzitu deště zachycuje akord bílého lotosu. Nakonec, až se déšť vytratí, zůstane po něm svlažená půda. Tuto proměnu v závěru vůně vyjadřují mužné hluboké tóny minerální ambry a guajakového dřeva.

DÁREK K NÁKUPU

K nákupu vůně Bvlgari Man Rain Essence získáte jako dárek stejnou vůni v cestovním balení (EdP 15 ml). Dárek se nevztahuje k rezervaci na prodejně a nákupu na prodejně. Platí pouze při nákupu online.

ZÍSKAT DÁREK

VZDUCH

Bvlgari Man Glacial Essence vás zavede na samotné vrcholky hor. Vůně je totiž inspirovaná tím nejčistším a nejsvěžejším vzduchem, který najdete právě tam. Je to nedotknutelný živel, který má ale v sobě tolik síly. Svěžest svrchních tónů probouzí neotřelé dřevité srdce plné energie a kulminuje v proudu intenzivních tónů ledových krystalů v základu.

DŘEVO

Vůně Bvlgari Man Wood Neroli propojuje moderního muže s ryzí přírodou. Zve na toulky po divokém pobřeží Středozemního moře, kde slaná sprška příboje dopadá skrze sluneční paprsky do korun vzrostlých citrusových stromů. Klíčem k celé vonné kompozici je neroli a pižmo. Nakonec se projeví závan mořských vln a nepatrná stopa cedru.

OHEŇ

Vůně Bvlgari Man In Black v moderním muži nachází stopu antických bohů. Inspirací se jí stal římský bůh ohně a černého řemesla Vulkán. Ten vždy reprezentoval magický oheň, a proto se vždy z chladného Olympu rád vracel na Zem, a byl vděčný za milé lidské přijetí. Neo-orientální vůni tvoří květy tuberóz, které v kontrastu s kůží a tabákem, překvapují svým ryze maskulinním vyzněním.