DOMÁCÍ PEDIKÚRA PODLE MARGARET DABBS

19.01.2021

Už jsme si pomalu zvykli, že doba, kdy si budeme moci vyrazit z domova za profesionální pedikúrou, bude ještě nějakou chvíli v nedohlednu. Přesto je důležité nic nezanedbat a s pomocí vlastní a profesionálních produktů udržet chodidla ošetřená.

Zvládnutí profesionální pedikúry není žádná věda, chce to jen vhodné produkty a pár základů, o které se s vámi podělí značka přímo kralující profesionální pedikúře, Margaret Dabbs London.

Připravte si následující produkty:

profesionální pilník na chodidla
- křišťálový nebo jiný jemný pilník na nehty
- zakřivené nůžky nebo kleštičky na nehty
- leštící pilník pro lesk nehtů
- intenzivní exfoliační peeling
- intenzivní hydratační mléko
- vaničku nebo větší mísu
- středně velký ručník

A jdeme na to!

Margaret Dabbs London

Professional Foot File + 2 replacement pads

profesionální pilník na nohy + 2 náhradní brusné polštářky
1 190 Kč

1. Odstraňte tvrdou kůži jako profík

Ani ten sebelepší krém na světě nebude fungovat, neodstraníte-li ztvrdlou kůži. Použijte ten nejlepší pilník, který je na trhu dostupný, a který je díky vyměnitelným brusným polštářkům téměř doživotní investicí. Odstraníte s ním nejen odumřelou a hrubou pokožku, ale pomůže i s kuřími oky, zrohovatělou kůži pod prsty a celkově zrovnoměrní povrch pokožky.
Pilování provádějte vždy na suché kůži, a to bez výjimek. Na mokré pokožce nejsou vidět nedokonalosti, navíc ji celkově oslabuje a činí náchylnou k poškození a zanesení infekce. Pilník k mokré kůži nikdy tak dobře nepřilne a výsledný efekt proto není nikdy dokonalý.
Pro precizní výsledky opilujte i nehty křišťálovým pilníkem a následně vyhlazujícím polštářkem pro dokonalý lesk a rovnoměrnost.

Margaret Dabbs London

Exfoliating Foot Mousse

exfoliační pěna na nohy
750 Kč

2. Udělejte si peeling a přiveďte nohy znovu k životu

Využijte benefitů peelingových a exfoliačních produktů, které se dostanou a efektivně pracují tam, kam se ani s pilníkem nedostanete. Použijte malé množství Exfoliating Foot Mousse, kterou rozemněte v mokrých dlaních a vmasírujte ji do celého chodidla. Zvláštní pozornost věnujte patám a prstům včetně prostoru mezi nimi. Výsledky v podobě rozjasněné a vyhlazené pokožky uvidíte již po prvním použití. Produkt je mimořádně vhodný pro atlety, sportovce a vůbec všechny, kteří svoje chodidla pravidelně namáhají.

Margaret Dabbs London

Intensive Hydrating Foot Lotion

Intenzivní hydratační lotion na nohy
od 530 Kč
Další varianty (2)

3 Hydratujte, hydratujte a hydratujte!

Zakončete celý proces s intenzivním hydratačním mlékem. Bestsellerový produkt je zformulován tak, aby předcházel hromadění ztvrdlé kůže a udržoval ji měkkou. Kůže na nohou je 12krát silnější než na zbytku těla, a proto je potřeba věnovat jí speciální, a především pravidelnou péči. Hydratační mléko použijte každý den, vždy po koupeli, dokud je kůže ještě vlhká a produkt se dobře vsákne.