DOPŘEJTE SI ČAS

Pokud jde o pleťovou péči, odborníci se shodují, že je potřeba čas. Abyste mohli pocítit skutečné účinky produktů, chce to vytrvat v pravidelném užívání často mnohem déle, než je jedno jejich balení.

Každá aktivní látka, ať už jde o retinol, kyselinu salicylovou nebo vitamín C, potřebuje několik týdnů až půl roku, aby přinesla požadované výsledky," vysvětluje na svém instagramovém účtu Cindy Kerberová, beauty editor Vogue CS. Naštěstí ale existují produkty, se kterými můžete vyřešit konkrétní problémy i v mnohem kratším časovém horizontu, od expresních výsledků až po skutečné zlepšení daného problému v horizontech týdnů. Doba se neustále zrychluje a nyní můžete zrychlit i vy!

Sisley

Exfoliating Enzyme Mask

jednominutová přípravná exfoliační enzymatická maska
3 000 Kč

1 MINUTA

Exfoliačně enzymatická maska

je přípravná péče o pleť, která sjednocuje tón a dodává jas a záři. Je vhodná pro každý typ pleti, včetně citlivé. Obsahuje čistící rostlinný pudr (vistárie a kokos), vitamin B3 a esenciální oleje. Doporučujeme používat jednou až dvakrát týdně.

15 MINUT

Hydrogelové masky

na oční okolí jsou první organické masky svého druhu. Jsou bohaté na exkluzivní rostlinné výtažky, jako třeba organickou vodu z ječmene nebo výtažek z kůry perské akácie. Po 15 minutách váš pohled omládne, ustoupí kruhy, otoky i jemné linky.

SLEVA 78%
GOSH COPENHAGEN

Growth Serum - Lashes

růstové sérum na řasy
99 Kč

4 TÝDNY

Růstové sérum na řasy

je unikátní produkt pro podporu růstu, zpevnění a prodloužení řas. Složení neobsahuje hormonální látky, tudíž nečekejte zázraky přes noc. Díky patentovaným aktivním látkám však po čtyřech týdnech pravidelného užívání budou vaše řasy viditelně zpevněné, prodloužené a celkově bohatší.

Lancôme

Advanced Génifique

obnovující noční krém
2 510 Kč

8 TÝDNŮ

Noční bariérový krém

je unikátní výživný koktejl pro pleť obsahující 7 pre a probiotických frakcí, kyselinu hyaluronovou a tři typy ceramidů. Přes noc posiluje kožní bariéru, která je podle odborníků klíčem k udržení zdravé pleti. Navíc působí proti známkám stárnutí a pomáhá obnovit mladiství vzhled.