DOSÁHNĚTE PERFEKTNÍHO VZHLEDU S ŘADOU TEINT IDOLE ULTRA WEAR

Objevte novou řadu korektorů Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer nebo ikonický tekutý make-up Teint Idole Ultra Wear SPF 15 a dosáhněte bezchybného vzhledu své pleti.

DÁREK K NÁKUPU

K nákupu produktů značky Lancôme v minimální hodnotě 1990 Kč získáte jako dárek odličovací mléko Lait Galatéis Douceur 50 ml a hydratační tonikum Tonique Confort 50 ml.

MULTI-FUNKČNÍ KOREKTOR

Složení, které pečuje o vaši pleť a zároveň s ním dosáhnete bezchybného vzhledu. Všestranný korektor Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer s 24h výdrží a prodyšnou texturou. Střední až plné krytí bez fleků vám zaručí svěží matný finiš. Korektor sjednocuje tón pleti, zakrývá začervenání a známky únavy, vyhlazuje drobné vrásky a hydratuje pleť.
Je odolný vůči pocení, otiskům a nevytváří pocit masky
Navíc je dermatologicky testovaný pro všechny typy pleti, včetně citlivé a suché.

PEČUJÍCÍ SLOŽENÍ

Pečující složení je obohaceno o ingredience, které zaručují až 24hodinovou hydrataci a příjemnou, prodyšnou texturu vhodnou pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

MAGNÓLIE
Hloubkově hydratuje pleť.

VÝTAŽEK Z MORINGY
Zamezuje vysušení pleti a vytváření fleků.

GLYCERIN ROSTLINNÉHO PŮVODU
Funguje jako magnet na udržení hydratace.

VÝTAŽEK Z RŮŽE
Dodává pleti příjemný pocit a zklidňuje ji.

TIP NA RUTINU PRO BEZCHYBNÝ VZHLED VAŠÍ PLETI

Základem k vytvoření bezchybného looku je především péče o pleť.
Jako první krok své rutiny použijte sérum Advanced Génifique, které napomáhá regeneraci pleti, projasnění a zjemnění, a dodá ji mladistvý vzhled. Navíc podporuje účinky další péče, kterou používáme.
Pokud máte citlivější typ pleti nebo potřebujete intezivní regeneraci vyzkoušejte nově renovované sérum Advanced Génifique Sensitive - 30 denní kúru s kyselinou ferulovou a vitamínem E.

Náš tip: pokud potřebujete okamžitě rozjasnit pleť přidejte pár kapek Advanced Génifique do svého make-upu.

Korektor má speciální aplikátor, díky kterému můžete zakrýt konkrétní nedokonalosti nebo jej aplikovat na celý obličej. Skvěle jej využijete také jako rozjasňovač při vybrání světlejšího odstínu nebo při výběru tmavšího odstínu jej můžete použít pro bezchybné konturování.
Pro bezchybnou pleť je nejlepší kombinace korektoru i make-upu.
Doporučujeme ikonický tekutý make-up Teint Idole Ultra Wear s ochranným faktorem 15 nebo make-up v tyčince Teint Idole Ultra Wear Stick.
Příjemnou texturu, matný finiš a dlouhotrvající výdrž si okamžitě zamilujete!