DROBNOSTI, KTERÉ POTĚŠÍ

10.02.2020

Ať už jste čerstvě zamilovaným párem, lásku teprve hledáte nebo si rádi uděláte hezkou chvilku se svými nejbližšími jen tak, máme pro vás výběr drobných radostí, které vám zpříjemní svátek zamilovaných a potěší vaše milé. Zapomeňte tedy na věčné dilema, zda slavit či neslavit, a udělejte si radost!

Glamour už od rána

Pro ženy
LIU•JO

Glam

parfémová voda
od 1 540 Kč
Další varianty (3)

Začněte hned ráno s parfémovou vodou Glam značky LIU JO, ve které se mísí svěží tóny grapefruitu a rybízu s hřejivým zázvorem.

Něžné polibky

O rty se postarejte bohatou péčí od CARMEX s mentolem a kafrem. Limitovaná valentýnská edice Sugar Plum navíc lahodně chutná po sladkých švestkách!

Romantická koupel

Francouzské tělové produkty COTTAGE s prvotřídními ingrediencemi, prestižním certifikátem a lahodnými vůněmi jsou přesně tím nejlepším, z čeho vykouzlit vanu plnou bohaté pěny!

Atmosféra

Dobré náladě vždycky prospěje svíčka! Když je navíc z kvalitního sójového vosku, ve skandinávském designu a s vůní sladké vanilky, medu a hřejivého hřebíčku, máte o úspěch postaráno.

Na cestu

Ať už cestujete na prodloužený víkend nebo jen na romantickou vyjížďku, sbalte s sebou voňavého parťáka, který provoní interiér vozu vůní čerstvé máty.