ESENCE MUŽNOSTI

Co je podle vás tím stěžejním, co dělá muže mužné? Podzimní novinky se snaží na tuto otázku jasně odpovědět a nabízí řešení pro každého z nich. Odpověď na otázku, co podle vás nejvíce symbolizuje mužnost, vás posune o krok blíž k vaší vysněné podzimní novince.

SYMBOL HOJNOSTI

Úrodná toskánská půda s pověstnou hojností se stala inspirací této novinky, ve které ucítíte dřevité a vetiverové tóny. Ve vůni, kterou stvořil Mistr parfumér Alberto Morillas, rozpoznáte hned na první dobrou neobvyklé kouřové tóny evokující výraznou kouřovou whiskey. Tyto kouřové tóny pochází z vetiveru z Jávy, které Alberto umně zkombinoval s dalším vetiverem, tentokrát z Haiti, a společně dodávají vůni patřičnou hloubku a rozměr. Pokud hledáte skutečně originální vůni, s jakou jste se doposud nesetkali, a přitom tolik zemitou a naturální, pak je tato novinka tím pravým pro vás.

Pro muže
Givenchy

Gentleman Intense

toaletní voda
od 2 450 Kč
Další varianty (2)

SYMBOL GENTLEMANSTVÍ

Dobré mravy snad nikdy nevyšly z módy, stejně jako dřevitě květinové kompozice. Návyková interpretace květiny Iris ve spojení s odvážnou nótou dřeva symbolizuje svůdného muže, svěžest a závislost. Elegantní flakón s půlnočním odstínem evokuje tajemství a ušlechtilost srdce.

SYMBOL HLUBOKÉ ODDANOSTI

Novinka, která posouvá hranice extrémní koncentrace a přináší nečekanou hloubku a hutnost. Jak říká sám její tvůrce Francois Demachy: „Chtěl jsem zůstat věrný rozhodným tónům vůně Sauvage a současně dosáhnout jejich zcela bezprecedentní hutnosti. Abych tohoto účinku dosáhnul, rozhodl jsem se zredukovat její výstavbu na pouhé základy. Stopa tohoto elixíru je překvapivě hluboká a hutná."

SYMBOL PŘITAŽLIVOSTI

The One Gold oslavuje muže, který má přirozený, ale nezaměnitelný šarm. Ve vůni ucítíte vznešenou trojici tónů – šťavnaté citrusy, kořeněný zázvor a bohaté pačuli, a není náhodou, že se na její tvorbě podílelo hvězdné trio parfumérů – Rodrigo Flores-Roux, Michel Girard a Olivier Pescheux.