GLAM LOOK PODLE GOSH

21.12.2020

Decentní, tak akorát výrazné líčení, které využijete u vánočního stromečku nebo k slavnostní události. Oblíbená dánská značka GOSH COPENHAGEN vás se svými produkty provede 4 základními kroky, které by neměly žádnému slavnostnímu líčení chybět.


PRECIZNÍ OBOČÍ

Dobře upravené obočí dodá vaší tváří výraznější kontury. Ať už jste příznivkyně hustého obočí nebo méně výrazného, s mikrotužkou vám půjde úprava snadno a výsledný efekt bude precizní. Univerzální šedohnědý odstín sedí dobře všem typům.

VEČÍREK V LONDÝNĚ

Dodejte víčkům trochu shimmeru nebo zvolte výraznější líčení! S paletkou 9 Shades, která obsahuje 9 metalických odstínů v trendy zlatavých, cihlových a fialových tónech, to hravě zvládnete. Textura je lehce krémová pro komfortní aplikaci a delší výdrž.

PRO TY NEJKRÁSNĚJŠÍ POHLEDY

Vánoční sada s největším bestsellerem letošního roku – řasenkou Catchy Eyes Mascara Drama, která má inovované složení, vylepšený kartáček, a navíc je v obalu z recyklovaného materiálu. Spolu s klasickou černou tužkou na oči s měkkým a dlouhotrvajícím složením tak tvoří perfektní duo pro výrazné líčení. Oba produkty za cenu pouze řasenky najdete v rozkošné krabičce s vánoční ilustrací, kterou pro FAnn parfumerie připravila make-up artistka a ilustrátorka Janka Letková.

THE RED

Červená rtěnka je klasika, která povznese každý look na slavnostní. V nabídce dánské značky GOSH najdete hned několik odstínů červené pro každý typ s příjemným hydratačním složením. Pokud si nevíte rady, sáhněte po ikonickém odstínu The Red.