JAK NA LAMINACI OBOČÍ?

Laminace obočí je už několik sezón jedním z největších trendů v oblasti úpravy obočí a až do nedávna byla výsadou pouze kosmetických salónů. Poté přišla značka GOSH COPENHAGEN s laminačním gelem pro domácí aplikaci a začaly se dít věci!

PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ

Ihned po svém uvedení strhl laminační gel v dánské maloobchodní síti Matas obrovský poprask. Hit, který si během pár týdnů oblíbilo celé Dánsko, byl vzápětí nominován na prestižní cenu Danish Beauty Award hned ve dvou kategoriích. Jednu z nich proměnil a získal tak Influencers Choice Award 2022. Jeho jedinečnost spočívá nejen v aplikaci, která je opravdu snadná a zvládnutelná pro každého v pohodlí domova, ale také v jeho unikátním složení. Přestože produkt opravdu skvěle drží po celý den, má prestižní známku Allergy Certified, která deklaruje, že riziko vzniku podráždění nebo alergie je zcela minimální.

V NOVÝCH BARVÁCH

Loni na podzim se dočkal Brow Lift Lamination Gel dalších dvou variant v barevném provedení. Vybrat si můžete mezi tmavou hnědou nebo světlejší šedohnědou barvou, která výborně sedne prakticky všem. Vše ostatní zůstává stejné!