JAK VONÍ MAGICKÝ ŘÍM? POZNEJTE JEHO DENNÍ ČASY SKRZE VŮNĚ

Řím je město, které v dnešní době spojuje bohatou historii s vytvářením trednů. Pokud chceme vytvořit vůni, která navozuje atmosféru tohoto kouzelného místa, je potřeba spojit tradiční ingredience s těmi nečekanými, zajímavými. Jedinečnou atmosféru Říma ovšem nelze vyjádřit pouze jednou vůní. Pojďme si společně představit řadu Born in Roma od značky Valentino, která představuje 3 tváře Říma.


DÁREK K NÁKUPU

K nákupu jakékoliv vůně z řady Born in Roma v minimální velikosti 50 ml získáte jako dárek Valentino Donna pink 6 ml. Platí pouze online.

ZÍSKAT DÁREK

BORN IN ROMA

Vůně Born in Roma vyjadřuje především osobnost takzvaných „aristopunk" lidí. Jedná se o ty, kteří respektují své historické kořeny a tradice, duchem jsou ale také punk, tedy nespoutaní. Vůně Donna toto dává najevo překvapivými dřevitými tóny, Vůně Uomo akordem zázvoru.

KOUPIT NYNÍ

BORN IN ROMA
YELLOW DREAM

Představte si procházku po probouzejícím se Římě, kde paprsky akorát dopadají na prázdné ulice. Den již začíná, ale vzpomínky na předešlou noc jsou stále s vámi. Takový pocit přinášejí vůně Yellow Dream. Obě jsou díky citrusům jiskřivé a povzbuzující, obsahují ale také jakýsi zasněný tón. Pro dámskou vůni se jedná o akord pižma, ve vůni pánské je to akord perníku.

KOUPIT NYNÍ

BORN IN ROMA
CORAL FANTASY

Nejnovější verze Coral Fantasy je naopak inspirována zlatou hodinkou, kdy zapadající slunce zbarví oblohu do korálově oranžové a Řím vás zve, abyste v sobě probudili fantazii. Vůně Donna vás nastartuje nečekaným svěžím akordem kiwi, vůně Uomo svůdným akordem tabáku.

KOUPIT NYNÍ