JAK ZÍSKAT POHLED O KTERÉM SNÍTE?

01.02.2022

Základem každého líčení nejsou jen produkty z dekorativní kosmetiky, ale také správná péče o pleť. Výjimkou není ani péče o oční okolí. Vyzkoušejte novou voděodolnou řasenkou Lash Idôle a oční linky Idôle Liner a vykouzlete si z pohodlí domova neodolatelný, svůdný pohled.

PÉČE O OČNÍ OKOLÍ

Oční okolí je v rámci naší tváře jednou z nejcitlivějších oblastí, a proto vyžaduje speciální péči. 

Pokud řešíte projasnění okolí očí a výživu, sáhněte po očním krému Advanced Génifique Yeux

V případě, že řešíte především vrásky, doporučujeme oční krém Rénergie Multi-Lift Ultra Eye, který má prokázanou trojí účinnosti proti stárnutí pleti v oblasti očí.

KOUPIT NYNÍ

PÉČE O ŘASY

Nezapomínejte také na péči a vyživu řas. Posilněte a revitalizujte je pomocí pečujícího séra Cils Booster Lash Revitalizing Serum od značky Lancôme.

Stejně jako u namáhaných vlasů jsou naše řasy náchylné k poškození. Za pouhé čtyři týdny pomáhá toto sérum obnovit hustotu a zdravě vypadající vzhled Vašich řas.

Sérum je vhodné pro každodenní používání všech typů řas včetně citlivých očí. 

KOUPIT NYNÍ

ŘASY VAŠICH SNŮ

NÁŠ TIP: Pokud toužíte po dlouhých a objemných řasách, doporučujeme před aplikací objemové řasenky použít bázy Cils Booster XL, která řasy vyživuje a dodá jim dostatečnou délku.
Objemová řasenka Lash Idôle, nyní nově i ve voděodolné verzi, má 125 různě velkých štětinek, které dodají Vašim řasám precizní objem a díky natočení také ohromujícíc efekt otevřených očí.

KOUPIT NYNÍ

 

PERFEKTNÍ LINKY JEDNÍM TAHEM

Díky nové vysoce precizní voděodolná lince Idôle Liner vytvoříte perfektní výrazné nebo ultra tenké linky již jedním tahem.

Ultra tenký, flexibilní hrot ve tvaru fixy umožňuje přístup k linii řas s velmi přesnou aplikací.

Hedvábné složení s černými pigmenty je lehké a přesto vydrží až 24 hodin. 

KOUPIT NYNÍ

ŠETRNÉ ODLÍČENÍ

Ani voděodolné produkty nejsou žádnou překážkou pro dvoufázový odličovač očí Bi-Facil. Olejová báze rozpustí jakýkoliv make-up a nečistoty. Vodní báze obsahuje speciální zvláčňující složky pro osvěžení, regeneraci a zabránění mastných stop.

Bi-Facil je také vhodný pro citlivé oční okolí a nositelky kontaktních čoček. 

KOUPIT NYNÍ