JARNÍ RITUÁL PÉČE O PLEŤ S LANCÔME

04.04.2020

Když v roce 2009 zakládala Chiara Ferragni svůj blog https://www.theblondesalad.com/, byla „obyčejnou studentkou práv“, mezi jejíž koníčky patřila móda.

Od té doby ušla v pracovním i osobním životě obrovský kus cesty. V současnosti je celosvětově známou influencerkou, ale také podnikatelkou, návrhářkou, modelkou a matkou, kterou na jejím instagramovém účtu @chiaraferragni sledují miliony lidí.


Nechte se pro svůj pečující rituál inspirovat krásnou Italkou Chiarou Ferragni, která je od roku 2019 oficiální tváří značky Lancôme.

ŘADA RÉNERGIE

Představujeme vám liftingovou péči pro vyhlazení vrásek, zpevnění a zvýraznění kontur obličeje.

Nová generace anti-age péče Rénergie se nyní rozrostla o denní krém Rénergie Multi-Lift Ultra s SPF 20 a výtažky z lněného semínka pro zachování mladistvého vzhledu bez příznaků stárnutí.

 

1. ADVANCED GÉNIFIQUE OMLAZUJÍCÍ KONCENTRÁT

Sérum Advanced Génifique je prvním důležitým krokem každé zkrášlovací procedury. Cílí na hlavní atributy mladistvé pokožky: texturu, jemné linky, vrásky, jas a čistý vzhled.

Pro nádherné rozjasnění pleti používejte ráno a večer. Lehké a osvěžující sérum Advanced Génifique se navíc do pokožky snadno vstřebává.

Co říkají o séru naše zákaznice?

"Rozhodně jedno z nejlepších sér na trhu. Stačí malé množství, které se krásně roztírá po celém obličeji. Podle mě je vhodný pro všechny typy pleti, v každém ročním období, ráno i večer. Pleť vypadá zdravěji a mladistvěji." Lucie S.

 
Zdroj: Facebook Lancôme CZ/SK 09.12.2019

2. RÉNERGIE MULTI-LIFT ULTRA SPF 20

Nový denní krém Rénergie Multi-Lift Ultra je nyní obohacen o SPF 20. Tento lehký denní krém je účinný v boji proti výskytu prvních vrásek.

Díky extraktu z lněného semínka, získaného ve Francii speciální biotechnologií, poskytuje prokazatelnou trojnásobnou účinnost:

Vrásky vypadají hladší - pokožka je pevnější - tmavé skvrny na obličeji jsou méně viditelné.

3. ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX LIGHT PEARL

Rozjasňující sérum pro oči a řasy s ochlazujícím masážním aplikátorem pro zářivější, hebčí pokožku kolem očí a odpočatější pohled plný elánu.

Oční sérum od značky Lancôme pokožku kolem očí zjemní a projasní, dodá jí svěží pohled a jemné linky jsou méně viditelné.

S obsahem probiotických fragmentů a s ohebným masážním aplikátorem pro efektivní 360° péči o oblast očních kontur.

4. RÉNERGIE MULTI-LIFT NUIT

Liftingový noční krém Rénergie Multi-Lift Nuit využívá technologii Multi-Tension a působí hned v několika vrstvách pokožky, kde již po čtyřech týdnech používání napomáhá redukovat vrásky.

Během noci Rénergie Multi-Lift Nuit pleť hydratuje, zmírňuje jemné linky a vrásky. Vysoce účinná technologie Multi-Tension navíc slouží k vypnutí pleti. Probouzejte se s vyhlazenou pletí.

 

5. BI-FACIL ODLIČOVAČ OČÍ

Důležitým krokem každé denné rutiny je řádné odlíčení pleti. Dvousložkový odličovač očí od značky Lancôme zanechá pokožku jednoduše čistou a krásnou po celodenní zátěži.

S šetrným složením, které je vhodné dokonce i pro citlivé oči, dokáže odličovač Bi-Facil jemně odstranit make-up včetně voděodolné řasenky.

Zatřeste lahvičkou a objevte pocit perfektně odlíčených očí bez mastné pleti.