KDYŽ SLUNCE NESVÍTÍ, ROZJASNĚTE SAMA SEBE

24.02.2021

Jaro je sice ještě daleko, ale slunce se v posledních dnech snaží prosadit si alespoň pár pěkných chvilek své vlády. Proč tedy ty zbylé šedé dny nerozzářit svým půvabem a nezlepšit tak náladu nejen sobě, ale i lidem ve vašem okolí?

Máme pár tipů na skvělé vychytávky, které zatočí s mdlou pletí a unaveným vzhledem.

SLEVA 10%
Dr. Barbara Sturm

Glow Drops

rozjasňující sérum
3 339 Kč

KAPKY ZÁŘE

Neuvěřitelné prozáření unavené pleti dodá zcela bezpochyby zázračné sérum Glow Drops od Dr. Barbara Sturm. Přirozeně jemně zářivý vzhled #SturmGlow se stane vaší novou závislostí.

Waterdrop

GLOW (mango / artyčok / opuncie)

microdrink 12 kapslí
229 Kč

CHUŤ SVĚTLA

Potěšte nejen své chuťové pohárky, ale také dopřejte svému tělu dostatek vitamínů a extraktů ze superpotravin. Každý den díky osvěžujícímu nápoji Waterdrop Glow s příchutí manga, artyčoku a opuncie. Vitamín B1, C a E podpoří správnou tvorbu kolagenu a ochrání vaše buňky tak, že budete přirozeně vyzařovat zdraví.

Mavala

Pastel Fiesta

lak na nehty
od 190 Kč
Další varianty (6)

PASTELOVÉ NEHTY

Zažeňte poslední šedé dny a přivítejte jaro s novou kolekcí Mavala pastelových laků na nehty v zářivých radostných tónech. Šest pastelových odstínů růžové, fialové a béžové rozzáří vaše dny.

Pro ženy
NOT SO FUNNY ANY

SATEEN - Cotton Flower Glitter Body Spray

parfémový tělový sprej s jemným třpytem
380 Kč

OBLEČTE SI SATEEN

Nemusíte bezpodmínečně nosit každý den oblečení s flitry, abyste se krásně třpytila. Jemný tělový sprej Sateen od známé influencerky Anežky, NOT SO FUNNY ANY, má příjemnou vůni bavlníku a na těle zanechá jemný nádech fascinujících třpytek, ze kterých nejde spustit pohled.

JISKŘIVÝ POHLED

Oči jsou oknem do duše, ovšem pokud máte unavené oční okolí, může se často stát, že působíte celkově mdlým dojmem bez jiskry. Lumene Bright Eyes All-in-One Eye Treatment vám pomůže s každodenním bojem proti tmavým kruhům a vaše oči budou působit odpočatě a svěže.