KDYŽ VŮNĚ SYMBOLIZUJE ŠTĚSTÍ

Je to deset let, co značka Lancôme poprvé představila vůni La vie est belle, která se okamžitě stala ikonou po celém světě. Nyní se tento nadčasový manifest štěstí s mírnou obměnou vrací v podobě ikonické vůně v udržitelnější verzi. Stejný flakon s křišťálovým úsměvem, nyní ale s o 13 % méně skla, znovu naplnitelný a recyklovatelný. Stejná vůně s ingrediencemi, dnes ale již z udržitelných zdrojů.

KŘIŠŤÁLOVÝ ÚSMĚV
JULIE ROBERTS

Herečka Julia Roberts je ambasadorkou vůně La Vie Est Belle již od jejího vzniku v roce 2012. Kdo jiný by mohl být ztělesněním štěstí a krásného úsměvu než právě ona.

Co pro ni znamená La Vie Est Belle kromě vůně? „Že život je krásný. Podle mě to znamená žít život doopravdy, žít život, který člověka naplňuje pocitem štěstí. Důležité je udělat v životě krok
a změnit svůj svět... podle sebe."

LA VIE EST BELLE = ŽIVOT JE KRÁSNÝ...

Dělejte svůj život krásným znovu a znovu.

Oblíbená vůně pro ženy La vie est belle nyní přichází s novým balením, které je možné opětovně doplnit. Díky používání náhradní náplně šetříte naši přírodu a používání plastů. kartonu i skla.

Mimo nové doplnitelné a recyklované balení vůně se můžete těšit i z udržitelnějšího složení. Ikonické komponenty jako kosatec a pačuli jsou získané z udržitelných zdrojů z Francie a Bali.

KOUPIT NYNÍ

NAJDĚTE SVOJI KAPITOLU ŠTĚSTÍ

LA VIE EST BELLE
EAU DE PARFUM

Ikonická a první vůně z této řady uvedena v roce 2012. Od té doby přináší ženám do života tóny kosatce, jasmínu, pačuli oslazené gurmánskými akordy a především pocit štěstí.

KOUPIT NYNÍ

LA VIE EST BELLE
SOLEIL CRISTAL

Vůně uvedená v roce 2021, která s sebou přináší auru světla a jiskřivé tóny madagarské vanilky, mandarinky, pomerančového květu a květů Ylang ylang.

KOUPIT NYNÍ

LA VIE EST BELLE
INTENSÉMENT

Nejintenzivnější vůně z celé řady.
Obsahuje akordy červeného kosatce, osvěžující maliny a vanilky, to vše doplněno o tóny růžového pepře a bergamotu. Omamná květinová vůně se zárukou dlouhotrvající výdrže.

KOUPIT NYNÍ